PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

produk

SMT-SMD-dicitak-circuit-dewan-assembly

pedaran pondok:

Pausahaan geus salawasna anut kana konsép operasi perusahaan tina "keur profésional, jadi ngayakinkeun", sarta geus ngawangun hiji tim teknis profésional nyadiakeun konsumén jeung pre-diobral sarta sanggeus-jualan jasa teknis,

Palayanan saatos-jualan kualitas luhur, kami parantos nganut konsép "jasa heula", patuh nyayogikeun anjeun jasa saatos penjualan pangsaéna dina industri sadayana, pikeun ngabéréskeun sagala aspek masalah téknis R&D sabalikna


Rincian produk

Tag produk

jasa kami

Perenah PCB

IC retakan

dékripsi chip

PCB jeung PCBA Niron

PCB jeung PCBA clone

rakitan PCB

PCBA OEM na ODM layanan hiji-eureun

PCBA suku cadang / ngagantian / perbaikan bagian

• Leuwih ti 10 taun pangalaman

• Leuwih ti 60 profésional R sarta D staffs

• 1100sq.m pabrik skala pangbadagna tur parusahaan paling profésional dina widang ieu di Cina

• IC rengat: kode mesin jeung 2 chip sampel bakal disadiakeun pikeun test

• Nyalin PCB / PCBA: BOM,PCB sareng SCH di Protell 99SE bakal disayogikeun

• PCB / PCBA clone: ​​kode mesin, BOM, PCB, SCH jeung 2 sampel dewan bakal disadiakeun

• PCBA kami loba dilarapkeun dina: alat-alat médis

• parabot kontrol Industrial

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militér

• Sadaya produk éléktronik

• Sadia kalawan 12 garis tur sakabéh éta bisa nyieun produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT kami bisa nyieun: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 50mm/Ukuran minimum QFP: 45 x 45mm

• pitch: 0.3mm

• Ukuran minimum chip: 0201

• Mesin ogé tiasa ngadamel BGA, CSP, LLP, sareng seueur komponén pakét khusus anu sanés

• Total kapasitas: 10 juta chip / poé (dua shifts)

• Aya 10 M / I (gelombang soldering) garis, tilu di antarana pikeun produk RoHS sarta bisa dimekarkeun jadi tujuh garis.

• M / I komponén (kayaning résistor sumbu, kapasitor jeung dioda) bisa preformed otomatis

• ukuran maksimum PCB maranéhna bisa nyieun: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 35mm

• Sadia kalawan genep garis nepikeun dina solusi RoHS

• Sadaya garis tiasa ngadamel produk leutik sapertos MP3, MP4 pamaén, sareng telepon sélulér

• Nyadiakeun turnkey na prototipe jasa


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami