PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

SMT Produksi Massal

SMT Produksi Massal

Shenzhen Sichi Téhnologi Co., Ltd.diadegkeun dina 2000, parusahaan teh korporasi pangkuatna sarta boga pangaruh jeung usaha handap na: Desain PCB Multilayer, Layout PCB, salinan PCB, PCB Clone, Dechipher IC, software ngembang, prototipe debugging jeung manufaktur, produksi Unit jeung produksi masal, OEM. , SMT, ODM, nguji jeung saterusna.Éta tiasa ngalaksanakeun bisnis desain 1-38 lapisan PCB gancang.Urang leuwih ti 100 software jeung hardware insinyur jeung sababaraha taun pangalaman dina ngembangkeun téhnologi jeung desain PCB.

Naon éta papan dua sisi, papan multilayer atawa papan frékuénsi luhur, urang bisa nyadiakeun ladenan handap: salinan PCB, PCB ngarobah, schematic diagram ngarancang, perenah PCB, BOM pembuatan daptar, manufaktur prototipe (kaasup debugging), processing bets rengse. produk, rojongan teknis, jaminan kualitas produksi PCB, nurutkeun sarat konsumén urang.Ku sabab éta, éta bakal ngahémat biaya anjeun pikeun pamekaran sareng desain gambar, sareng samentawis waktos, éta bakal ngabantosan anjeun ngalaksanakeun barang-barang ieu: Ngagaleuh komponén anu langka, ngagentos alat anu cocog sareng fungsina, desain sumber sinyal sareng pigura tés jsb. .

Kami nyayogikeun produk kualitas luhur kalayan jasa anu saé, béaya rendah.Urang tulus ngarepkeun rupa-rupa, kontak frékuénsi luhur sarta ngembangkeun gabungan sareng anjeun!

Jasa kami:

Perenah PCB

IC retakan

dékripsi chip

PCB jeung PCBA Niron

PCB jeung PCBA clone

rakitan PCB

PCBA OEM na ODM layanan hiji-eureun

PCBA suku cadang / ngagantian / perbaikan bagian

Langkung ti 10 taun pangalaman

• Leuwih ti 60 profésional R sarta D staffs

• 1100sq.m pabrik skala pangbadagna tur parusahaan paling profésional dina widang ieu di Cina

• IC rengat: kode mesin jeung 2 chip sampel bakal disadiakeun pikeun test

• Nyalin PCB / PCBA: BOM,PCB sareng SCH di Protell 99SE bakal disayogikeun

• PCB / PCBA clone: ​​kode mesin, BOM, PCB, SCH jeung 2 sampel dewan bakal disadiakeun

• PCBA kami loba dilarapkeun dina: alat-alat médis

• parabot kontrol Industrial

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militér

• Sadaya produk éléktronik

• Sadia kalawan 12 garis tur sakabéh éta bisa nyieun produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT kami bisa nyieun: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 50mm

Ukuran minimum QFP: 45 x 45mm

• pitch: 0.3mm

• Ukuran minimum chip: 0201

• Mesin ogé tiasa ngadamel BGA, CSP, LLP, sareng seueur komponén pakét khusus anu sanés

• Total kapasitas: 10 juta chip / poé (dua shifts)

• Aya 10 M / I (gelombang soldering) garis, tilu di antarana pikeun produk RoHS sarta bisa dimekarkeun jadi tujuh garis.

• M / I komponén (kayaning résistor sumbu, kapasitor jeung dioda) bisa preformed otomatis

• ukuran maksimum PCB maranéhna bisa nyieun: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 35mm

• Sadia kalawan genep garis nepikeun dina solusi RoHS

• Sadaya garis tiasa ngadamel produk leutik sapertos MP3, MP4 pamaén, sareng telepon sélulér

• Nyadiakeun turnkey na prototipe jasa