page_banner

Produksi Massa SMT

Produksi Massa SMT

Shenzhen Sichi Technology Co., Ltd.didirikeun taun 2000, perusahaan mangrupikeun perusahaan anu paling kuat sareng berpengaruh sareng usaha na: Multilayer PCB design, PCB Layout, PCB copy, PCB Clone, Dechipher IC, software development, prototype debugging and manufacturing, unit produksi sareng produksi massal, OEM , SMT, ODM, tés sareng sajabina. Éta tiasa ngalaksanakeun bisnis desain 1-38 lapisan PCB gancang. Kami langkung ti 100 perangkat lunak sareng insinyur perangkat keras anu gaduh pangalaman mangtaun-taun dina pamekaran téknologi sareng desain PCB.

Naon waé papan dua sisi, papan multilayer atanapi papan frékuénsi luhur, urang tiasa nyayogikeun jasa-jasa ieu: salinan PCB, PCB robih, desain diagram skéma, tata PCB, daptar daptar BOM, pabrikan prototipe (kalebet debugging), pamrosésan angkatan réngsé produk, dukungan téknis, jaminan kualitas produksi PCB, numutkeun sarat konsumén urang. Maka, éta bakal ngahémat biaya anjeun pikeun pamekaran sareng desain gambar, sareng dina waktos anu sami, éta bakal ngabantosan anjeun pikeun minuhan barang-barang ieu: Mésér komponén langka, ngagantian alat-alat kalayan fungsi anu cocog, desain pikeun sumber sinyal sareng bingkai uji jsb. .

Kami nyayogikeun produk kualitas luhur kalayan jasa anu saé, biaya murah. Kami ngarepkeun pisan rupa-rupa, kontak frekuensi tinggi sareng pangembangan babarengan sareng anjeun!

Jasa Kami:

PCB Layout

Rengat IC

Dekripsi chip

PCB sareng PCBA nyalin

Klon PCB sareng PCBA

Majelis PCB

Jasa one-stop PCBA OEM na ODM

PCBA suku cadang / ngagantian / ngalereskeun

Langkung ti 10 taun pangalaman

• Langkung ti 60 padamelan Sunda sareng D propésional

• Pabrik 1100sq.m skala panggedéna sareng perusahaan paling propésional dina bidang ieu di Cina

• retakan IC: kode mesin sareng 2 chip chip bakal disayogikeun kanggo tés

• Nyalin PCB / PCBA: BOM, PCB sareng SCH dina Protell 99SE bakal disayogikeun

• PCB / PCBA clone: ​​kode mesin, BOM, PCB, SCH sareng 2 papan sampel bakal disayogikeun

• PCBA kami seueur diterapkeun dina: alat-alat médis

• Parabot pangontrol industri

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militér

• Sadaya produk éléktronik

• Sadia kalayan 12 garis sareng sadayana tiasa ngadamel produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT urang tiasa ngadamel: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 50mm

Ukuran minimum QFP: 45 x 45mm

• pitch: 0.3mm

• Ukuran minimum chip: 0201

• Mesin ogé tiasa ngadamel BGA, CSP, LLP, sareng seueur komponén paket anu sanés

• Total kapasitas: 10 juta chip / dinten (dua shift)

• Aya 10 garis M / I (solder gelombang), tilu diantarana pikeun produk RoHS sareng tiasa dilegaan janten tujuh garis

• Komponén M / I (sapertos résistor sumbu, kapasitor sareng dioda) tiasa disiapkeun sacara otomatis

• Ukuran maksimum PCB aranjeunna tiasa ngadamel: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 35mm

• Sadia kalayan genep garis sampeu dina leyuran RoHS

• Sadaya jalur tiasa ngadamel produk alit sapertos MP3, pamuter MP4, sareng telepon sélulér

• Nyayogikeun jasa turnkey sareng prototipe