page_banner

Palayanan

Shenzhen Sichi Technology Co., LTDngagaduhan langkung ti 100 perangkat lunak sareng insinyur perangkat keras di ahli pangalaman anu euyeub pikeun dekripsi chip, IC Crack, MCU unlock, IC analysis reverse / ASM Code, chip burnish sareng modél idéntifikasi, kloning PCB sareng produksi massal. Kami gaduh kaunggulan harga anu ngareuwaskeun sareng tingkat kasuksésan. Mahir kana alat médis sareng kaséhatan, alat kontrol industri sareng papan permainan klon. Pangalaman anu euyeub pikeun dekripsi chip, kualitas sareng harga dijamin. Urang tiasa nyayogikeun dukungan téknis éléktronik anu relevan ngamungkinkeun konsumén pikeun mastikeun yén ngalakukeun produk anu saé. Kami salawasna ngajalajah batur moal tiasa ngahontal daérah téknologi, sareng teras-terasan ningkatkeun atribut jasa téknologi kami, pikeun ngabantosan langkung seueur jalma sadar kana impianana dina jangka pondok.

Jasa kami

PCB Layout

 Rengat IC

 Dekripsi chip

 PCB sareng PCBA nyalin

 Klon PCB sareng PCBA

 Majelis PCB

 Jasa one-stop PCBA OEM na ODM

 PCBA suku cadang / ngagantian / ngalereskeun

PCBA kami Seueur Dilarapkeun dina

 Parabot Médis

 Parabot Kontrol Industrial

 Aplikasi Telekomunikasi

 Industri militér

 Sadaya produk éléktronik

 Langkung ti 10 taun pangalaman

 Langkung ti 60 padamelan Sunda sareng D propésional

 Pabrik 1100sq.m skala panggedéna sareng perusahaan paling propésional dina bidang ieu di Cina

 Retakan IC: kode mesin sareng 2 sampel chip bakal disayogikeun pikeun tés

 Nyalin PCB / PCBA: BOM, PCB sareng SCH dina Protell 99SE bakal disayogikeun

 Klon PCB / PCBA: kode mesin, BOM, PCB, SCH sareng 2 papan sampel bakal disayogikeun

 Sadia kalayan 12 garis sareng sadayana tiasa ngadamel produk RoHS

 Ukuran maksimum PCB mesin SMT urang tiasa ngadamel: (L) 457 x (W) 356mm

 Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 50mm /Ukuran minimum QFP: 45 x 45mm

 Pitch: 0.3mm

 Ukuran minimum chip: 0201

 Mesin ogé tiasa ngadamel BGA, CSP, LLP, sareng seueur komponén paket anu sanés

 Total kapasitas: 10 juta chip / dinten (dua shift)

 Aya 10 garis M / I (solder gelombang), tilu diantarana pikeun produk RoHS sareng tiasa dilegaan janten tujuh garis

 Komponén M / I (sapertos résistor sumbu, kapasitor sareng dioda) tiasa disiapkeun sacara otomatis

 Ukuran maksimum PCB aranjeunna tiasa ngadamel: (L) 550 x (W) 350mm

 Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 35mm

 Sadia kalayan genep garis sampeu dina leyuran RoHS

 Sadaya jalur tiasa ngadamel produk alit sapertos MP3, pamuter MP4, sareng telepon sélulér

 Nyayogikeun turnkey sareng jasa prototipe