PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Palayanan

Shenzhen Sichi Téhnologi Co., LTDboga leuwih ti 100 software jeung hardware insinyur dina pangalaman euyeub ahli pikeun dekripsi chip, IC rengat, MCU muka konci, IC ngabalikkeun analisis / ASM Code, chip burnish sarta idéntifikasi modél, PCB kloning jeung produksi masal.Kami gaduh kaunggulan harga anu ngareureuwas sareng tingkat kasuksésan.Mahir dina alat médis sareng kaséhatan, alat kontrol industri sareng klon papan kaulinan.Pangalaman anu beunghar pikeun dekripsi chip, kualitas sareng harga dijamin.Urang tiasa nyayogikeun dukungan téknis éléktronik anu relevan ngamungkinkeun para nasabah ngajamin yén ngalakukeun produk anu saé.Kami sok ngajalajah batur anu henteu tiasa ngahontal daérah téknologi, sareng terus ningkatkeun atribut jasa téknologi kami, pikeun ngabantosan langkung seueur jalma ngawujudkeun impian kabeungharan dina jangka pondok.

jasa kami

Perenah PCB

 IC retakan

 dékripsi chip

 PCB jeung PCBA Niron

 PCB jeung PCBA clone

 rakitan PCB

 PCBA OEM na ODM layanan hiji-eureun

 PCBA suku cadang / ngagantian / perbaikan bagian

PCBA kami Diterapkeun sacara Lega

• Parabot Médis

• Industrial Equipment Control

• Aplikasi Telekomunikasi

• industri militér

• Sadaya produk éléktronik

• Leuwih ti 10 taun pangalaman

• Leuwih ti 60 profésional R sarta D staffs

• 1100sq.m pabrik skala pangbadagna tur parusahaan paling profésional dina widang ieu di Cina

• IC rengat: kode mesin jeung 2 chip sampel bakal disadiakeun pikeun test

• Nyalin PCB / PCBA: BOM,PCB sareng SCH di Protell 99SE bakal disayogikeun

• PCB / PCBA clone: ​​kode mesin, BOM, PCB, SCH jeung 2 sampel dewan bakal disadiakeun

• Sadia kalawan 12 garis tur sakabéh éta bisa nyieun produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT kami bisa nyieun: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 50mm/Ukuran minimum QFP: 45 x 45mm

• pitch: 0.3mm

• Ukuran minimum chip: 0201

• Mesin ogé tiasa ngadamel BGA, CSP, LLP, sareng seueur komponén pakét khusus anu sanés

• Total kapasitas: 10 juta chip / poé (dua shifts)

• Aya 10 M / I (gelombang soldering) garis, tilu di antarana pikeun produk RoHS sarta bisa dimekarkeun jadi tujuh garis.

• M / I komponén (kayaning résistor sumbu, kapasitor jeung dioda) bisa preformed otomatis

• ukuran maksimum PCB maranéhna bisa nyieun: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 35mm

• Sadia kalawan genep garis nepikeun dina solusi RoHS

• Sadaya jalur tiasa ngadamel produk leutik sapertos MP3, MP4 player, sareng telepon sélulér

• Nyadiakeun turnkey na prototipe jasa