Programmer Xeltek

Programmer Xeltek

  • SUPERPRO-XPS01

    Detil SUPERPRO / XPS01 In-System Programming Station mangrupikeun solusi total anu saé pikeun pemrograman dina-sistem papan PCB. Sababaraha programer SUPERPRO® / IS0 16-CH ISP, perlengkapan uji, papan jarum khusus, operator ...
    Maca deui
  • sp5000

    Maca deui
  • GF1500

    Maca deui
  • EZ28K

    Maca deui
  • SUPERPRO_610p

    Maca deui
  • sp7000-s

    50861 alat-alat PC sareng terus tumuh. Alat-alat pendukung sareng Vcc tina 1.2V dugi ka 5V. Program anu nyepetkeun langkung ningkat ...
    Maca deui
  • SUPERPRO-SB03

    ※ Hasil anu luhur ...
    Maca deui
  • SUPERPRO_611S

    Dugi ka ayeuna, Dukung pabrik 243 IC, 36688 pcs alat sareng tetep tumuh. Alat-alat pendukung sareng Vcc tina 1.2V dugi ka 5V. Kacepetan gancang pisan tinggi tibatan model SUPERPRO / 501S. Diwangun ku 48 pin-driver universal. Modeu PC host sareng nangtung ...
    Maca deui
  • XELTEK6100

    alat-alat sareng tetep tumuh. Fitur: Ngarojong 87454 jinis alat ti 305 pabrik IC (dugi ka 3/15/2013) sareng tetep tumuh. Ngadukung EPROM 、 Paged EPROM 、 Paralel sareng Serial ...
    Maca deui