page_banner

produk

  • EPM570 IC unlock

    EPM570 IC muka konci

    Dina nyanghareupan produk berteknologi tinggi, urang kedah tetep diajar kalayan sumanget "nyandak prinsip". Urang kedah diajar tina téknologi canggih sareng ngabaru kalayan tékad, sareng nyiptakeun deui dumasarkeun tiheula.

    Nalika sasuai sareng pasar sareng fokus kana pamekaran élmu sareng téknologi, departemen P&P sheniichich sichi sok taat kana kapercayaan ngadamel nagara anu kuat ngalangkungan sains sareng téknologi, sareng teras-terasan ngalangkungan halangan téknis inti, pikeun ngamajukeun kamajuan panalungtikan ilmiah nagara urang sareng ngarevitalisasi industri nasional. Saatos mangtaun-taun ngembangkeun hese, éta parantos janten panyokong sareng pamimpin lokalisasi industri teknologi tinggi Cina, sareng teras-terasan ngamajukeun pamekaran Cina tina "didamel di Tiongkok" dugi ka "Manufaktur Cerdas Cina".
  • 8 layers PCB Clone

    8 lapisan PCB Klon

    Taat kana sumanget katekunan, partisipasi pinuh dina pamutahiran kualitas, terus nyerep téknologi internasional panganyarna, ningkatkeun kualitas produk, minuhan kabutuhan konsumén, dina persaingan pasar anu sengit parantos ditampi ku palanggan, jilid pesen naék taun ku taun .
  • 12 layers Medical PCB copy

    12 lapisan salinan PCB Médis

    Produk éléktronik parantos masihan sumbangan anu saé pikeun industri perawatan kaséhatan salaku alat diagnostik, monitoring sareng terapi. Kalayan ngembangkeun téknologi éléktronik, aplikasi médis alat éléktronik ieu berkembang teras-terasan, janten langkung épisién sareng intensif, anu ngabalukarkeun kamungkinan anyar taya. Inti alat médis ieu nyaéta PCB. PCB dina industri médis khusus pisan pikeun nyumponan konstrain unik alat médis. PCB médis ogé tiasa didamel tina substrat fléksibel, anu ngamungkinkeun PCB ngabengkokkeun nalika dianggo, anu penting pikeun alat médis internal sareng éksternal.
  • 12 layers PCB copy

    12 lapisan salinan PCB

    PCB ogé seueur dianggo dina pabrik, pabrik sareng pabrik caket dieu. Industri ieu ngagaduhan alat-alat mékanika kakuatan tinggi, anu disetir ku sirkuit kerja anu gaduh kakuatan tinggi anu ngabutuhkeun arus anu luhur. Pikeun tujuan ieu, lapisan tambaga kandel dilapiskeun dina luhur PCB, anu henteu sapertos PCB éléktronik anu rumit, ngagaduhan arus dugi ka 100 ampere. Ieu penting pisan pikeun aplikasi sapertos las busur, drive motor servo ageung, carjer batré asam-lead, industri militér sareng kabur katun pakean.
  • LPC chip decryption is successful

    Dekripsi chip LPC suksés

    Shenzhen Sichi Technology Co., LTD didirikeun taun 2000. Kami kalibet dina 1-32 lapisan PCB gancang, pangropéa sareng pamekaran aksésoris sadaya alat médis, alat kontrol otomatis, sareng alat komunikasi sélulér. Kami salah sahiji perusahaan anu paling kuat sareng berpengaruh sareng usaha sapertos jasa mandeg tina rakitan PCB, salinan PCB, PCB clone, IC crack, PCB design, IC decryption, chip reverse design, SMT processing, PCB fabrication, prototype prototype sareng debugging.
  • GD32F103 IC attack

    Serangan IC GD32F103

    Jaminan kualitas produk, efisiensi tinggi, bahan tinggi, kualitas luhur, pikeun masihan efisiensi tinggi, penjualan dina hiji perusahaan téknologi, jasa kualitas propésional pikeun anjeun
  • PCB-Assembly

    PCB-Majelis

    PCB parantos seueur dianggo dina produksi produk éléktronik. Tanpa PCB, moal aya pamekaran gancang industri inpormasi éléktronik modéren
  • SMT-SMD-printed-circuit-board-assembly

    SMT-SMD-dicitak-circuit-board-assembly

    Perusahaan parantos teras-terasan kana konsép operasional perusahaan "janten propésional, janten ngayakinkeun", sareng parantos ngawangun tim téknis propésional pikeun nyayogikeun palanggan sareng jasa téknis pra-penjualan sareng saatos penjualan,

    Pelayanan purna jual anu berkualitas, kami parantos nuturkeun konsép "jasa munggaran", taat pikeun nyayogikeun anjeun jasa purna jual anu hadé dina sakumna industri, pikeun méréskeun sagala aspek masalah téknis R & D tibalik.
  • PIC16F1937 chip decryption

    PIC16F1937 déklarasi chip

    Kami yakin yén kualitas mangrupikeun jiwa perusahaan, sareng nyayogikeun industri éléktronik nganggo jasa waktos, rékayasa canggih sareng jasa manufaktur. Palanggan satia damel sareng urang deui sareng deui, sareng nalika palanggan énggal ngupingkeun ngeunaan reputasi anu saé, aranjeunna sumping ka Sichi pikeun ngawangun koperasi. Kami ngarepkeun nyayogikeun anjeun jasa kualitas luhur!
  • PIC24HJ64GP206 chip crack

    PIC24HJ64GP206 chip rengat

    Pikeun nyayogikeun palanggan nganggo jasa dekripsi profesional, épisién sareng merenah jasa dékripsi chip chip
  • PCB LAYOUT

    PCB LAYOUT

    Shenzhen Sichi Technology Co., LTD didirikeun taun 2000. Kami ngiringan 1-32 lapisan PCB gancang, pamiaraeun sareng pamekaran asesoris sadaya alat médis, alat kontrol otomatis, sareng alat komunikasi sélulér. Kami salah sahiji perusahaan anu paling kuat sareng berpengaruh sareng usaha sapertos jasa mandeg tina rakitan PCB, salinan PCB, PCB clone, IC crack, PCB design, IC decryption, chip reverse design, SMT processing, PCB fabrication, prototype prototype sareng debu ...
  • PCB DESIGN

    DESAIN PCB

    Shenzhen Sichi Technology Co., LTD didirikeun taun 2000. Kami kalibet dina 1-32 lapisan PCB gancang, pangropéa sareng pamekaran aksésoris sadaya alat médis, alat kontrol otomatis, sareng alat komunikasi sélulér. Kami salah sahiji perusahaan anu paling kuat sareng berpengaruh sareng usaha sapertos jasa mandeg tina rakitan PCB, salinan PCB, PCB clone, IC crack, PCB design, IC decryption, chip reverse design, SMT processing, PCB fabrication, prototype prototype sareng debug ...