PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

produk

  • PIC24HJ64GP206 chip crack

    PIC24HJ64GP206 chip rengat

    Pikeun nyadiakeun konsumén profésional, efisien sarta merenah layanan dekripsi chip téhnologi dekripsi jasa dekripsi chip
  • PIC16F1937 chip decryption

    PIC16F1937 chip dékripsi

    Kami yakin yén kualitas mangrupikeun jiwa perusahaan, sareng nyayogikeun industri éléktronik kalayan waktos-consuming, rékayasa canggih sareng jasa manufaktur.konsumén satia gawé bareng kami deui jeung deui, sarta lamun konsumén anyar ngadangu ngeunaan reputasi alus, aranjeunna datang ka Sichi pikeun ngadegkeun partnership a.Kami ngarepkeun nyayogikeun anjeun jasa kualitas luhur!
  • SMT-SMD-printed-circuit-board-assembly

    SMT-SMD-dicitak-circuit-dewan-assembly

    Pausahaan geus salawasna anut kana konsép operasi perusahaan tina "keur profésional, jadi ngayakinkeun", sarta geus ngawangun hiji tim teknis profésional nyadiakeun konsumén jeung pre-diobral sarta sanggeus-jualan jasa teknis,

    Palayanan saatos-jualan kualitas luhur, kami parantos nganut konsép "jasa heula", patuh nyayogikeun anjeun jasa saatos penjualan pangsaéna dina industri sadayana, pikeun ngabéréskeun sagala aspek masalah téknis R&D sabalikna
  • PCB-Assembly

    PCB-Majelis

    PCB geus loba dipaké dina produksi produk éléktronik.Tanpa PCB, moal aya kamajuan gancang industri inpormasi éléktronik modern
  • PCB LAYOUT

    Tata perenah PCB

    Shenzhen Sichi Téhnologi Co., LTD diadegkeun dina 2000. Urang kalibet dina 1-32 lapisan PCB gancang, pangropéa jeung asesoris ngembangkeun sadaya alat médis, alat kontrol otomatis, jeung alat komunikasi mobile.Kami salah sahiji korporasi pangkuatna sarta boga pangaruh jeung usaha kayaning jasa hiji-eureun tina assembly PCB, salinan PCB, PCB clone, IC retakan, desain PCB, IC dekripsi, desain sabalikna chip, processing SMT, fabrikasi PCB, produksi prototipe. sareng debu...
  • PCB DESIGN

    DESIGN PCB

    Shenzhen Sichi Téhnologi Co., LTD didirikan dina 2000.We aktipitas 1-32 lapisan PCB gancang, pangropéa jeung asesoris ngembangkeun sadaya alat médis, alat kontrol otomatis, jeung alat komunikasi mobile.Kami salah sahiji korporasi pangkuatna sarta boga pangaruh jeung usaha kayaning jasa hiji-eureun tina assembly PCB, salinan PCB, PCB clone, IC retakan, desain PCB, IC dekripsi, desain sabalikna chip, processing SMT, fabrikasi PCB, produksi prototipe. sareng debug...
  • GD32F103 IC attack

    GD32F103 serangan IC

    jaminan kualitas produk, efisiensi tinggi, bahan luhur, kualitas luhur, nyadiakeun efisiensi tinggi, jualan di hiji parusahaan téhnologi, jasa kualitas profésional pikeun anjeun.
  • 12 layers PCB copy

    12 lapisan salinan PCB

    PCB ogé loba dipaké dina manufaktur, pabrik jeung pabrik caket dieu.Industri-industri ieu ngagaduhan alat-alat mékanis kakuatan tinggi, anu didorong ku sirkuit kerja kakuatan tinggi anu peryogi arus anu luhur.Pikeun tujuan ieu, lapisan kandel tambaga dilapis dina luhureun PCB, anu, teu sapertos PCB éléktronik kompléks, gaduh arus dugi ka 100 ampere.Ieu hususna penting dina aplikasi kayaning las busur, drive motor servo badag, carjer batré kalungguhan-asam, industri militér sarta ambiguitas katun pakéan.
  • 12 layers Medical PCB copy

    12 lapisan Médis salinan PCB

    Produk éléktronik parantos masihan kontribusi anu saé pikeun industri perawatan kaséhatan salaku alat diagnostik, monitoring sareng terapi.Kalayan ngembangkeun téknologi éléktronik, aplikasi médis alat-alat éléktronik ieu ngembang terus, jadi leuwih efisien sarta intensif, nu ngabalukarkeun possibilities.The anyar taya. Inti alat médis ieu PCB.PCB dina industri médis geus kacida husus pikeun minuhan konstrain unik alat médis.PCB médis ogé bisa dijieun tina substrat fléksibel, anu ngamungkinkeun PCB ngabengkokkeun salila pamakéan, nu penting pikeun duanana alat médis internal tur éksternal.
  • 8 layers PCB Clone

    8 lapisan PCB Clone

    Taat kana sumanget Persib, partisipasi pinuh dina perbaikan kualitas, terus nyerep téknologi internasional panganyarna, ngaronjatkeun kualitas produk, minuhan kabutuhan konsumén, dina kompetisi pasar sengit geus narima ogé ku konsumén, volume pesenan ieu ngaronjatkeun unggal taun. .
  • EPM570 IC unlock

    EPM570 IC muka konci

    Dina nyanghareupan produk téknologi luhur, urang kedah tetep diajar kalayan sumanget "mawa prinsip".Urang kedah diajar tina téknologi canggih sareng berinovasi kalayan tekad, sareng nyiptakeun deui dina dasar anu miheulaan.

    Bari conforming kana pasar jeung fokus dina ngembangkeun sains jeung téhnologi, Shenzhen Sichi urang R & D departemén salawasna taat kana kapercayaan nyieun nagara kuat ngaliwatan sains jeung téhnologi, sarta terus ngarecah ngaliwatan halangan teknis inti, ku kituna pikeun ngamajukeun kamajuan panalungtikan ilmiah nagara urang jeung ngarevitalisasi industri nasional.Sanggeus taun ngembangkeun teuas, éta geus jadi advokator sarta pamingpin lokalisasi industri tinggi-tech Cina urang, sarta terus promotes ngembangkeun Cina urang ti "dijieun di Cina" pikeun "Cina urang Intelligent Manufaktur".
  • LPC chip decryption is successful

    Dekripsi chip LPC suksés

    Shenzhen Sichi Téhnologi Co., LTD didirikan dina 2000.We aktipitas 1-32 lapisan PCB gancang, pangropéa jeung asesoris ngembangkeun sadaya alat médis, alat kontrol otomatis, jeung alat komunikasi mobile.Kami salah sahiji korporasi pangkuatna sarta boga pangaruh jeung usaha kayaning jasa hiji-eureun tina assembly PCB, salinan PCB, PCB clone, IC retakan, desain PCB, IC dekripsi, desain sabalikna chip, processing SMT, fabrikasi PCB, produksi prototipe. jeung debugging.