PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Prototipe PCB

Kami alus dina deciphering chip hese, 1-32 lapisan PCB clone, perenah PCB, Majelis PCB jeung produksi masal.

Urang fokus kana ngahasilkeun kualitas luhur PCBA, sarta pikeun produksi masal urang bakal nawiskeun discounts.All PCBA boga jaman jaminan sataun.

Upami Anjeun gaduh PCB séjén luhur 6 lapisan, kawas 8 lapisan, 10 lapisan, 16 lapisan, 18 lapisan, 28 lapisan, mangga ngahubungan kami, kami alus dina salinan na clone multilayer board.We ogé skill on decoding chip hésé sakumaha PIC16F1937, PIC16F1936, PIC16F1947, PIC24FJ64, PIC24HJ64, PIC18F25, EPM240, EPM570, EPM1270, STM, LPC, R5F, MB, NEC, MC, TMS, CY8C, AT91SAM, TMP jeung saterusna.

 

Kamampuhan Prototipe PCB kami:

Materia.FR4,Bahan Tg Tinggi,CEM1,CEM3

ketebalan dewan.0.4 ~ 5.0 mm

Lapisan count.1 ~ 22 lapisan

Beurat tambaga nepi ka 5 Oz

mnt rengse liang samping: 8 mils

Min renik rubak / spasi: 3/3 mils

Topeng solder.Héjo, Biru, Bodas, Hideung, Biru, Konéng

Legenda.Bodas, Hideung, Ngagorowok

Dimensi dewan maksimum: 18 * 24 inci

Tipe finish.1mm Emas, 1mm Pérak, 1mm Tin, Emas teuas, HASL, LF HASL