page_banner

Prototipe PCB

Kami ahli dina ngartikeun chip hésé, 1-32 lapisan PCB clone, PCB layout, PCB Assembly sareng produksi masal.

Kami difokuskeun ngahasilkeun PCBA kualitas luhur, sareng pikeun produksi masal kami bakal nawiskeun diskon. Sadaya PCBA ngagaduhan masa jaminan sataun.

Upami anjeun gaduh PCB sanés di luhur 6 lapisan, sapertos 8 lapisan, 10 lapisan, 16 lapisan, 18 lapisan, 28 lapisan, mangga ngahubungan kami, kami ahli dina nyalin sareng clone multilayer board. Urang ogé kaparigelan ngadékodasikeun chip sesah salaku PIC16F1937, PIC16F1936, PIC16F1947, PIC24FJ64, PIC24HJ64, PIC18F25, EPM240, EPM570, EPM1270, STM, LPC, R5F, MB, NEC, MC, TMS, CY8C, AT91SAM, TMP jeung saterusna.

 

Kamampuh Prototipe PCB kami:

Materia.FR4, Bahan Tg Tinggi, CEM1, CEM3

Papan kentel.0.4 ~ 5.0 mm

Jumlah lapisan.1 ~ 22 lapisan

Beurat tambaga nepi ka 5 Oz

mnt réngsé liang sisi: 8 mils

Méi lebar lébar / rohangan: 3/3 mils

Topéng solder. Héjo, Biru, Bodas, Hideung, Biru, Konéng

Legenda. Bodas, Hideung, Yell

Diménsi dewan Max: 18 * 24 inci

Tipe finish.1mm Emas, 1mm Silver, 1mm Tin, Gold Hard, HASL, LF HASL