page_banner

Pabrik PCB

Kami ahli dina ngartikeun chip hésé, 1-32 lapisan PCB clone, PCB layout, PCB Assembly sareng produksi masal.

Kami difokuskeun ngahasilkeun PCBA kualitas luhur, sareng pikeun produksi masal kami bakal nawiskeun diskon. Sadaya PCBA ngagaduhan masa jaminan sataun.

Upami anjeun gaduh PCB sanés di luhur 6 lapisan, sapertos 8 lapisan, 10 lapisan, 16 lapisan, 18 lapisan, 28 lapisan, mangga ngahubungan kami, kami ahli dina nyalin sareng clone multilayer board. Urang ogé kaparigelan ngadékodasikeun chip sesah salaku PIC16F1937, PIC16F1936, PIC16F1947, PIC24FJ64, PIC24HJ64, PIC18F25, EPM240, EPM570, EPM1270, STM, LPC, R5F, MB, NEC, MC, TMS, CY8C, AT91SAM, TMP jeung saterusna.

 

Jasa profesional & panghadéna kami nyaéta kieu:

PCB sareng tata perenah PCBA      

Rengat IC

Dekripsi chip

PCB sareng PCBA nyalin

Klon PCB sareng PCBA

Majelis PCB

Jasa one-stop PCBA OEM na ODM

PCBA suku cadang / ngagantian / ngalereskeun

 

Shenzhen Sichi Technology Co.LTD didirikeun taun 2000. Kami kalibet dina 1-32 lapisan PCB gancang, pangropéa sareng pamekaran asesoris sadaya alat médis, alat kontrol otomatis, sareng alat komunikasi sélulér. Kami mangrupikeun perusahaan anu paling kuat sareng pangaruh sareng usaha sapertos jasa mandeg tina rakitan PCB, salinan PCB, PCB clone, IC crack, PCB design, IC decryption, chip reverse design, SMT processing, PCB fabrication, prototype production and debugging.

Kami nyandak "Kualitas hirup produk, kiridit mangrupikeun jiwa perusahaan" salaku filsafat bisnis, Kami taat pikeun nyayogikeun palanggan kalayan solusi téknis peringkat luhur, produk sareng jasa. Kami tetep kerjasama anu ramah sareng sababaraha perusahaan 500 luhur di dunya, lembaga riset ilmiah anu terkenal sareng paguron luhur.