PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Pabrikan PCB

Kami alus dina deciphering chip hese, 1-32 lapisan PCB clone, perenah PCB, Majelis PCB jeung produksi masal.

Urang fokus kana ngahasilkeun kualitas luhur PCBA, sarta pikeun produksi masal urang bakal nawiskeun discounts.All PCBA boga jaman jaminan sataun.

Upami Anjeun gaduh PCB séjén luhur 6 lapisan, kawas 8 lapisan, 10 lapisan, 16 lapisan, 18 lapisan, 28 lapisan, mangga ngahubungan kami, kami alus dina salinan na clone multilayer board.We ogé skill on decoding chip hésé sakumaha PIC16F1937, PIC16F1936, PIC16F1947, PIC24FJ64, PIC24HJ64, PIC18F25, EPM240, EPM570, EPM1270, STM, LPC, R5F, MB, NEC, MC, TMS, CY8C, AT91SAM, TMP jeung saterusna.

 

Palayanan profésional & pangsaéna kami nyaéta kieu:

perenah PCB jeung PCBA

IC retakan

dékripsi chip

PCB jeung PCBA Niron

PCB jeung PCBA clone

rakitan PCB

PCBA OEM na ODM layanan hiji-eureun

PCBA suku cadang / ngagantian / perbaikan bagian

 

Shenzhen Sichi Téhnologi Co.LTD didirikan dina 2000.We aktipitas 1-32 lapisan PCB gancang, pangropéa jeung asesoris ngembangkeun sakabeh parabot médis, alat kontrol otomatis, sarta alat komunikasi mobile. Kami mangrupakeun salah sahiji korporasi pangkuatna sarta boga pangaruh. kalawan usaha kayaning jasa hiji-eureun assembly PCB, salinan PCB, PCB clone, IC crack, desain PCB, IC dekripsi, chip design sabalikna, processing SMT, fabrikasi PCB, produksi prototipe jeung debugging.

Kami nyandak "Kualitas mangrupikeun kahirupan produk, kiridit mangrupikeun jiwa perusahaan" salaku filosofi bisnis, Urang taat pikeun nyayogikeun solusi téknis anu paling luhur, produk sareng jasa. jeung kuliah.