PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Perenah PCB

Perenah PCB

Shenzhen Sichi Téhnologi Co., Ltd.diadegkeun dina 2000, parusahaan teh korporasi pangkuatna sarta boga pangaruh jeung usaha handap na: Desain PCB Multilayer, Layout PCB, salinan PCB, PCB Clone, Dechipher IC, software ngembang, prototipe debugging jeung manufaktur, produksi Unit jeung produksi masal, OEM. , SMT, ODM, nguji jeung saterusna.Éta tiasa ngalaksanakeun bisnis desain 1-38 lapisan PCB gancang.Urang leuwih ti 100 software jeung hardware insinyur jeung sababaraha taun pangalaman dina ngembangkeun téhnologi jeung desain PCB.

Naon waé papan dua sisi, papan multilayer atanapi papan frekuensi tinggi, kami tiasa nyayogikeun jasa di handap ieu: salinan PCB, ngarobih PCB, ngarancang diagram skéma, perenah PCB, pembuatan daptar BOM, manufaktur prototipe (kalebet debugging), ngolah angkatan réngsé. produk, rojongan teknis, jaminan kualitas produksi PCB, nurutkeun sarat konsumén urang.Ku sabab éta, éta bakal ngahémat biaya anjeun pikeun pangwangunan sareng desain gambar, sareng dina waktos anu sami, éta bakal ngabantosan anjeun ngalaksanakeun barang-barang ieu: Mésér komponén anu langka, ngagantian alat anu cocog sareng fungsina, desain sumber sinyal sareng pigura tés jsb. .

Kami nyayogikeun produk kualitas luhur kalayan jasa anu saé, biaya murah. Urang tulus ngarepkeun rupa-rupa, kontak frekuensi tinggi sareng pamekaran gabungan sareng anjeun!