PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

produk

Tata perenah PCB

pedaran pondok:


Rincian produk

Tag produk

Diwincik

Shenzhen Sichi Téhnologi Co., LTD diadegkeun dina 2000. Urang kalibet dina 1-32 lapisan PCB gancang, pangropéa jeung asesoris ngembangkeun sadaya alat médis, alat kontrol otomatis, jeung alat komunikasi mobile.Kami salah sahiji korporasi pangkuatna sarta boga pangaruh jeung usaha kayaning jasa hiji-eureun tina assembly PCB, salinan PCB, PCB clone, IC retakan, desain PCB, IC dekripsi, desain sabalikna chip, processing SMT, fabrikasi PCB, produksi prototipe. jeung debugging.

Kami nyandak "Kualitas mangrupikeun kahirupan produk, kiridit mangrupikeun jiwa perusahaan" salaku filosofi bisnis, Kami taat pikeun nyayogikeun solusi téknis anu paling luhur, produk sareng jasa.Kami tetep gawé babarengan ramah sareng sababaraha 500 perusahaan paling luhur di dunya, lembaga panalungtikan ilmiah anu kasohor sareng akademi.

jasa kami:

Perenah PCB

IC retakan

dékripsi chip

PCB jeung PCBA Niron

PCB jeung PCBA clone

rakitan PCB

PCBA OEM na ODM layanan hiji-eureun

PCBA suku cadang / ngagantian / perbaikan bagian

• Leuwih ti 10 taun pangalaman

• Leuwih ti 60 profésional R sarta D staffs

• 1100sq.m pabrik skala pangbadagna tur parusahaan paling profésional dina widang ieu di Cina

• IC rengat: kode mesin jeung 2 chip sampel bakal disadiakeun pikeun test

• Nyalin PCB / PCBA: BOM,PCB sareng SCH di Protell 99SE bakal disayogikeun

• PCB / PCBA clone: ​​kode mesin, BOM, PCB, SCH jeung 2 sampel dewan bakal disadiakeun

• PCBA kami loba dilarapkeun dina: alat-alat médis

• parabot kontrol Industrial

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militér

• Sadaya produk éléktronik

• Sadia kalawan 12 garis tur sakabéh éta bisa nyieun produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT kami bisa nyieun: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 50mm/Ukuran minimum QFP: 45 x 45mm

• pitch: 0.3mm

• Ukuran minimum chip: 0201

• Mesin ogé tiasa ngadamel BGA, CSP, LLP, sareng seueur komponén pakét khusus anu sanés

• Total kapasitas: 10 juta chip / poé (dua shifts)

• Aya 10 M / I (gelombang soldering) garis, tilu di antarana pikeun produk RoHS sarta bisa dimekarkeun jadi tujuh garis.

• M / I komponén (kayaning résistor sumbu, kapasitor jeung dioda) bisa preformed otomatis

• ukuran maksimum PCB maranéhna bisa nyieun: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 35mm

• Sadia kalawan genep garis nepikeun dina solusi RoHS

• Sadaya garis tiasa ngadamel produk leutik sapertos MP3, MP4 pamaén, sareng telepon sélulér

• Nyadiakeun turnkey na prototipe jasa


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami