PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Desain PCB

Upami anjeun gaduh skématik atanapi gambar, tapi teu gaduh waktos atanapi alat pikeun ngarengsekeun desain, kami tiasa ngabantosan anjeun.

Aya 11 léngkah pikeun prosés desain PCB & aliran kerja anu kami katutup dina pituduh ngarancang pcb.

Lengkah 1: Ngabéréskeun Desain Sirkuit anjeun

Lengkah 2: Pilih Parangkat Lunak Desain PCB

Lengkah 3: Candak Skema anjeun

Hambalan 4: Desain komponén Footprints - Sakali schematic geus réngsé waktu na ngagambar outline fisik unggal komponén. Ieu outlines naon disimpen dina pcb di tambaga pikeun ngidinan komponén soldered ka papan wiring dicitak.

Hambalan 5: Ngadegkeun PCB Outline - Unggal proyék bakal boga larangan patali outline.This dewan kudu ditangtukeun dina hambalan ieu saprak hiji gagasan count komponén jeung aréa kudu dipikawanoh.

Lengkah 6: Aturan Desain Setup - Kalawan outline pcb na footprints pcb lengkep, nya éta waktu pikeun ngamimitian placement.Before panempatan anjeun kudu setelan aturan desain pikeun mastikeun yén komponén atawa ngambah henteu nutup together.This ngan hiji conto sakumaha meureun aya ratusan aturan béda nu bisa dilarapkeun ka desain pcb.

Lengkah 7: Teundeun Komponén - Ayeuna waktosna pikeun mindahkeun unggal komponén kana pcb sareng ngawitan padamelan anu pikasieuneun ngajantenkeun sadaya komponén éta pas babarengan.

Lengkah 8: Ngambah Rute Manual - Perlu sacara manual ngajalur ngambah kritis.Clocks.Power.Sensitive analog traces.Sanggeus réngsé anjeun tiasa ngabalikan kana Lengkah 9.

Lengkah 9: Ngagunakeun Autorouter - Aya sakeupeul aturan anu bakal perlu dilarapkeun pikeun ngagunakeun hiji autorouter, tapi ngalakukeun kitu bakal ngahemat jam anjeun lamun teu poé ngambah routing.

Lengkah 10: Jalankeun Desain Aturan Checker - Kalolobaan bungkusan software design pcb boga setelan pohara alus aturan desain checkers.Its gampang ngalanggar aturan spasi pcb sarta ieu bakal pinpoint kasalahan nyimpen anjeun ti ngabogaan respin pcb nu.

Lengkah 11: Output Gerber Payil - Sakali dewan bébas kasalahan éta waktuna pikeun kaluaran gerber files.These file anu universal sarta diperlukeun ku imah fabrikasi pcb pikeun rancang circuit board Anjeun dicitak.

Saatos Desain PCB, urang ogé tiasa nyandak desain anjeun kana kanyataan sareng fabrikasi PCB sareng jasa assembly PCB.