page_banner

Desain PCB

Upami anjeun gaduh skéma atanapi gambar, tapi teu ngagaduhan waktos atanapi alat pikeun ngarengsekeun desain, kami tiasa ngabantosan anjeun.

Aya 11 léngkah pikeun prosés desain PCB & aliran padamelan anu urang nutupan dina pituduh desain pcb.

Léngkah 1: Finalkeun Desain Sirkuit anjeun

Lengkah 2: Pilih Software Desain PCB

Léngkah 3: Candak Skéma anjeun

Léngkah 4: Tapak Komponén Desain - Sakali skéma parantos réngsé waktosna pikeun ngagambar garis fisik masing-masing komponén. Gariswanci ieu anu disimpen dina pcb dina tambaga pikeun ngamungkinkeun komponénna dipasang dina papan kabel anu dicitak.

Léngkah 5: Ngadegkeun Gariswanci PCB - Unggal proyék bakal ngagaduhan larangan anu aya hubunganana sareng garis besar dewan. Ieu kedah ditangtoskeun dina léngkah ieu kumargi pamendak jumlah komponén sareng luasna kedah dipikaterang.

Léngkah 6: Aturan Desain Setup - Kalayan garis gede pcb sareng tapak suku pcb réngsé, waktosna kanggo ngamimitian panempatan. Sateuacan panempatan anjeun kedah nyetél aturan desain pikeun mastikeun yén komponén atanapi tilas henteu caket ngahiji. Ieu ngan ukur hiji conto salaku meureun aya ratusan aturan anu béda anu tiasa diterapkeun kana desain pcb.

Lengkah 7: Tempat Komponén - Ayeuna waktuna pikeun mindahkeun unggal komponén kana pcb sareng ngamimitian padamelan damel pikeun ngajantenkeun sadaya komponén éta cocog.

Léngkah 8: Lacak Rute Manual - Diperlu ku cara manual ngarambah jejak kritis. Jam. Kakuatan. Ngambah analog sénsitip. Sakali parantos réngsé anjeun tiasa ngalihkeun kana Léngkah 9.

Léngkah 9: Ngagunakeun Router Otomatis - Aya sababaraha aturan anu kedah diterapkeun pikeun ngagunakeun autorouter, tapi ngalakukeun éta bakal ngahémat jam anjeun upami sanés dinten-saatos ngambah rute.

Léngkah 10: Run Design Rule Checker - Kaseueuran pakét parangkat lunak desain pcb gaduh panyiapan aturan desain anu saé pisan. Gampang ngalanggar aturan jarak pcb sareng ieu bakal ngajantenkeun kasalahan anu nyalametkeun anjeun tina kedah ngahémat pcb.

Lengkah 11: Kaluaran Gerber Files - Sakali dewan bebas tina kasalahan waktosna kanggo kaluaran file gerber. File-file ieu universal sareng diperyogikeun ku imah-imah pabrikan pcb pikeun ngadamel papan sirkuit cetak anjeun.

Saatos Desain PCB, urang ogé tiasa nyandak desain anjeun kanyataan kalayan pabrikan PCB sareng jasa perakitan PCB.