page_banner

PCB Copy sareng PCB Clone

PCB Copy sareng PCB Clone

Shenzhen Sichi Technology Co., Ltd.didirikeun taun 2000, perusahaan mangrupikeun perusahaan anu paling kuat sareng berpengaruh sareng usaha na: Multilayer PCB design, PCB Layout, PCB copy, PCB Clone, Dechipher IC, software development, prototype debugging and manufacturing, unit produksi sareng produksi massal, OEM , SMT, ODM, tés sareng sajabina. Éta tiasa ngalaksanakeun bisnis desain 1-38 lapisan PCB gancang. Kami langkung ti 100 perangkat lunak sareng insinyur perangkat keras anu gaduh pangalaman mangtaun-taun dina pamekaran téknologi sareng desain PCB.

Naon waé papan dua sisi, papan multilayer atanapi papan frékuénsi luhur, urang tiasa nyayogikeun jasa-jasa ieu: salinan PCB, PCB robih, desain diagram skéma, tata PCB, daptar daptar BOM, pabrikan prototipe (kalebet debugging), pamrosésan angkatan réngsé produk, dukungan téknis, jaminan kualitas produksi PCB, numutkeun sarat konsumén urang. Maka, éta bakal ngahémat biaya anjeun pikeun pamekaran sareng desain gambar, sareng dina waktos anu sami, éta bakal ngabantosan anjeun pikeun minuhan barang-barang ieu: Mésér komponén langka, ngagantian alat-alat kalayan fungsi anu cocog, desain pikeun sumber sinyal sareng bingkai uji jsb. .

Kami nyayogikeun produk kualitas luhur kalayan jasa anu saé, biaya murah. Kami ngarepkeun pisan rupa-rupa, kontak frekuensi tinggi sareng pangembangan babarengan sareng anjeun!