PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Salinan PCB sareng Klon PCB

Salinan PCB sareng Klon PCB

Shenzhen Sichi Téhnologi Co., Ltd.diadegkeun dina 2000, parusahaan teh korporasi pangkuatna sarta boga pangaruh jeung usaha handap na: Desain PCB Multilayer, Layout PCB, salinan PCB, PCB Clone, Dechipher IC, software ngembang, prototipe debugging jeung manufaktur, produksi Unit jeung produksi masal, OEM. , SMT, ODM, nguji jeung saterusna.Éta tiasa ngalaksanakeun bisnis desain 1-38 lapisan PCB gancang.Urang leuwih ti 100 software jeung hardware insinyur jeung sababaraha taun pangalaman dina ngembangkeun téhnologi jeung desain PCB.

Naon éta papan dua sisi, papan multilayer atawa papan frékuénsi luhur, urang bisa nyadiakeun ladenan handap: salinan PCB, PCB ngarobah, schematic diagram ngarancang, perenah PCB, BOM pembuatan daptar, manufaktur prototipe (kaasup debugging), processing bets rengse. produk, rojongan teknis, jaminan kualitas produksi PCB, nurutkeun sarat konsumén urang.Ku sabab éta, éta bakal ngahémat biaya anjeun pikeun pamekaran sareng desain gambar, sareng samentawis waktos, éta bakal ngabantosan anjeun ngalaksanakeun barang-barang ieu: Mésér komponén anu langka, ngagantian alat anu cocog sareng fungsi, desain sumber sinyal sareng pigura tés jsb. .

Kami nyayogikeun produk kualitas luhur kalayan jasa anu saé, béaya rendah.Urang tulus ngarepkeun rupa-rupa, kontak frékuénsi luhur sarta ngembangkeun gabungan sareng anjeun!

pcb