page_banner

Klon PCB

Shenzhen Sichi Technology Co., LTD. Parantos didirikeun taun 2000. Kami kalibet dina 1-32 lapisan PCB gancang, pangropéa sareng pamekaran asesoris sadaya alat médis, alat kontrol otomatis, sareng alat komunikasi sélulér. Kami mangrupikeun anu paling kuat sareng Perusahaan berpengaruh sareng bisnis sapertos jasa mandeg tina rakitan PCB, salinan PCB, PCB clone, IC crack, PCB design, IC decryption, chip reverse design, SMT processing, PCB fabrication, prototype Production and debugging.

Kami nyandak "Kualitas hirup produk, kiridit mangrupikeun jiwa perusahaan" salaku filsafat bisnis, Kami taat pikeun nyayogikeun palanggan kalayan solusi téknis peringkat luhur, produk sareng jasa. Kami tetep kerjasama anu ramah sareng sababaraha perusahaan 500 luhur di dunya, lembaga riset ilmiah anu terkenal sareng paguron luhur.

Kumaha prosés Klon PCB?

Step1, kami nyandak papan sampel anjeun sareng corétan sadaya bagian tina papan sareng ngadamel tagihan bahan (BOM).

Kami nganggo anu aya dina nami bagian papan (sebutan) atanapi ngadamel nyalira upami teu aya. Kami parios pikeun ningali naha sadaya bagian utama sayogi. Kami mendakan spésipikasi pikeun sadaya bagian sareng ngalebetkeun ieu sareng BOM.

Step2, kami nganggo prosés proprietary kami pikeun ngadamel PCB File atanapi Gerber file.

Step3, sakali urang ngagaduhan File PCB sareng Daptar BOM, urang tiasa ngadamel file skéma.

Saatos Salin PCB, urang ogé tiasa nyandak klon anjeun kana réalitas kalayan pabrikan PCB  sareng jasa perakitan PCB. Urang ngan ukur nyayogikeun harga saatos nampi BOM. Kami ngajantenkeun kabijakan pikeun nyayogikeun harga HANYA saatos ngalengkepan BOM. Éta hiji-hijina cara urang tiasa mastikeun harga anu akurat.