page_banner

Majelis PCB

Kami nyayogikeun prototipeji gancang-gancang, volume handap sareng produksi PCB perakitan nganggo permukaan-mount (SMT), through-hole (THT) sareng komponén campuran. Kami nawiskeun tombol-tombol (ngan kirimkeun kami file Gerber sareng BOM), babawaan ( anjeun nyayogikeun sadaya bagian) sareng sababaraha jinis pilihan mésér pikeun ngabantosan anjeun ngirangan biaya sareng ngantosan waktos. Jasa prototyping gancang-gancang kami tiasa ngempelkeun papan anjeun dina waktos 24 jam. Kami tiasa ngadamel sakedik sakedik ogé produksi volume. Sadaya jasa kami aya dina waktos harga pisan kalapa sareng jaminan jaminan 100%.

Kamampuhan Majelis PCB

1. komponén pameseran sareng pamaliharaan inventaris

2. Duanana jasa consigned (Palanggan nyadiakeun bagian) sareng jasa giliran-konci (kami sumber sadaya bagian).

3. Nawiskeun duanana téknologi soldering kalungguhan-ngandung sareng kalungguhan dumasar kana pamundut pelanggan.

4. Surface mount sareng thru-hole assembling tina kaku atanapi fléksibel circuit board

5. Pencét sareng tempatkeun bagian anu lengkep tina 0201 alat dua terminal dugi ka chip flip pitch ukuran lengkep sareng BGA mikro.

6. Box ngawangun sareng rakitan mékanis

7.Programan alat éléktronik anu tiasa diprogram

8. palapis Conformal

 

Harga Majelis PCB

Kami nawiskeun jasa Prototype sareng Produksi PCBA. Pikeun PCB Prototype, teu aya watesan dina jumlah. Harga rujukan dumasar kana jumlah pin sareng jinis komponénna.

Mode Kerja Sama kanggo PCBA

 

Pikeun ngarakit papan PCB anjeun, kami nampi komponén sareng bagian dina tilu pendekatan ieu.

1. Anjeun nyayogikeun bagian-bagianna.

2. Kami mésér pikeun nami anjeun, ti distributor anu anjeun tunjuk.

3. Paké stock komponén di-imah kami.

 

Upami anjeun ngagaduhan pamundut, punten kersa ngahubungi kami.