PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

produk

PCB-Majelis

pedaran pondok:

PCB geus loba dipaké dina produksi produk éléktronik.Tanpa PCB, moal aya kamajuan gancang industri inpormasi éléktronik modern


Rincian produk

Tag produk

jasa kami

(1) Produksi efisien:

 PCB bisa ngawujudkeun sambungan listrik antara rupa komponén dina sirkuit, tinimbang wiring kompléks, ngurangan workload wiring dina cara tradisional, sarta simplify las, assembly na debugging produk éléktronik.

 (2) Réliabilitas sareng miniaturisasi:

 Volume produk éléktronik dikirangan, biaya produk dikirangan, sareng réliabilitas sareng kualitas produk alat éléktronik ningkat.

 (3) Standarisasi produksi:

 Cai mibanda interchangeability alus unit produk.Éta tiasa ngadopsi desain standar, anu kondusif pikeun mekanisasi las sareng automation produksi, sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

 (4) Pangropéa anu saé sareng silih tukeur:

 Komponén alat gaduh sipat mékanis jeung listrik alus, jadi alat éléktronik bisa ngawujudkeun produksi garis assembly, sarta sakabeh circuit board dicitak sanggeus assembly na debugging bisa dipaké salaku suku cadang, nu merenah pikeun bursa jeung perawatan. sakabeh produk.

 

 Kusabab tina opat kaunggulan luhur PCB, PCB geus loba dipaké dina produksi produk éléktronik.Tanpa PCB, moal aya kamajuan gancang industri inpormasi éléktronik modern.Téknologi Jingbang ogé bakal terus ningkatkeun prosés manufaktur pikeun nyayogikeun palayanan anu langkung saé.

Perenah PCB

IC retakan

dékripsi chip

PCB jeung PCBA Niron

PCB jeung PCBA clone

rakitan PCB

PCBA OEM na ODM layanan hiji-eureun

PCBA suku cadang / ngagantian / perbaikan bagian

• Leuwih ti 10 taun pangalaman

• Leuwih ti 60 profésional R sarta D staffs

• 1100sq.m pabrik skala pangbadagna tur parusahaan paling profésional dina widang ieu di Cina

• IC rengat: kode mesin jeung 2 chip sampel bakal disadiakeun pikeun test

• Nyalin PCB / PCBA: BOM,PCB sareng SCH di Protell 99SE bakal disayogikeun

• PCB / PCBA clone: ​​kode mesin, BOM, PCB, SCH jeung 2 sampel dewan bakal disadiakeun

• PCBA kami loba dilarapkeun dina: alat-alat médis

• parabot kontrol Industrial

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militér

• Sadaya produk éléktronik

• Sadia kalawan 12 garis tur sakabéh éta bisa nyieun produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT kami bisa nyieun: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 50mm/Ukuran minimum QFP: 45 x 45mm

• pitch: 0.3mm

• Ukuran minimum chip: 0201

• Mesin ogé tiasa ngadamel BGA, CSP, LLP, sareng seueur komponén pakét khusus anu sanés

• Total kapasitas: 10 juta chip / poé (dua shifts)

• Aya 10 M / I (gelombang soldering) garis, tilu di antarana pikeun produk RoHS sarta bisa dimekarkeun jadi tujuh garis.

• M / I komponén (kayaning résistor sumbu, kapasitor jeung dioda) bisa preformed otomatis

• ukuran maksimum PCB maranéhna bisa nyieun: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 35mm

• Sadia kalawan genep garis nepikeun dina solusi RoHS

• Sadaya jalur tiasa ngadamel produk leutik sapertos MP3, MP4 player, sareng telepon sélulér

• Nyadiakeun turnkey na prototipe jasa


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami