PCB Layout, PCB Copy, PCB tibalik

PCB Clone, PCB fabrikasi, ngolah SMT,

Majelis Déwan Sirkuit dicitak sareng produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • Papan lapisan PCB kapadetan tinggi 28 lapisan

    Diantara perusahaan anu parantos ngawasa téknologi nyalin papan ayeuna, téknologi paling canggih téknologi Shichi ayeuna. Ayeuna, seueur nyalin papan sirkuit pisan "Shanzhai", ngan ukur pikeun ngahontal penampilan Gusti anu bénten, sareng celah fungsina ageung pisan. Sh ...
    Maca deui
  • Sateuacan deciphering chip, urang bakal pinuh ngalakukeun padamelan anu saé dina ngabagi kuli sareng ngarumuskeun prosés pangwangunan produk

    Ayeuna, produk éléktronik robih unggal dinten. Perang harga parantos ngarobih struktur ranté pasokan. Cina ngagaduhan kaunggulan biaya sareng pasar. Nanging, teknologi chip high-end (HDI, kombinasi fléksibel kaku, sareng sajabana), prosés khusus, alat éléktronik otomatis, jsté ...
    Maca deui
  • Ti produk imitasi dugi ka ningkatkeun diskripsi komputer chip tunggal

    Kusabab serangan sengit di pasar mesin Shanzhai di Huaqiang, Shenzhen, padagang Tionghoa parantos langkung sadar kana pentingna desain produk sareng pangalaman konsumsi di pasar domestik. Sateuacanna, ngan ukur ngiringan tiruan penampilan produk, sareng perusahaan palsu sareng nyata, ...
    Maca deui
  • Dekripsi chip mobil hiber

    Urang tiasa ningali sababaraha adegan mobil ngajantenkeun pesawat atanapi speedboat dina sababaraha pilem sci-fi, anu raoseun pisan. Sanaos mobil anu ngalayang dina kahirupan nyata teu tiasa ngagaduhan fungsi pikeun sacara bébas ngaganti bentuk sapertos dina pilem, mobil ngalayang henteu janten impian. Mobil ngalayang parantos janten kanyataan ...
    Maca deui
  • Foxconn séri chip dekripsi

    Chip Fujitsu utami dianggo pikeun produksi kontrol industri, sami sareng konverter frékuénsi, sérver, kontrol lift, kontrol motor, sareng sajabana salaku réspon kana paménta pasar sareng digabungkeun sareng téknologi dekripsi chip salami mangtaun-taun, dékripsi chip Fujitsu sareng decryption komputer Fujitsu tunggal ...
    Maca deui
  • Kana akurasi PCB nyalin

    Akurasi nyalin piring gumantung kana dua aspek, hiji nyaéta akurasi parangkat lunak, anu sanésna akurasi gambar aslina. Sedengkeun pikeun akurasi parangkat lunak, henteu aya wates anu akurasi ngagambarkeun 32-bit floating-point, janten anu paling penting nyaéta akurasi ...
    Maca deui
  • Naon halangan dina prosés nyalin PCB?

    Téhnologi sheni sichi, perusahaan nyalin PCB propésional, gaduh pangalaman anu euyeub dina téknologi nyalin PCB. Ieu mangrupikeun ringkesan faktor anu tiasa nyababkeun kendala sirkuit pondok dina prosés nyalin PCB: 1 circuit Sirkuit pondok PCB disababkeun ku kabocoran timah 1. Opera anu teu leres ...
    Maca deui
  • Bagikeun 5 metode PCB nyalin sareng pembongkaran IC

    Dina prosés nyalin PCB, kusabab kabutuhan pikeun ngabagi papan sirkuit, cabut sirkuit terpadu sareng komponenana séjén pikeun ngadamel BOM, sareng scan sareng salin PCB bulistir pamisah. Maka, dina prosés ieu, panyabutan leres sirkuit terintegrasi dina PCB ogé janten topik anu penting. ...
    Maca deui
  • Metoda tés sepuh PCBA

    Dina urutan pikeun mastikeun stabilitas sareng reliabilitas produk PCBA, saatos ngolah PCBA réngsé, langkung saé pikeun ngalakukeun pamariksaan acak tina uji sepuh. Tujuan utama uji sepuh nyaéta pikeun nyusun simulasi lingkungan panggunaan sadidinten produk ngalangkungan épék komprehensif ...
    Maca deui
  • Léngkah tina salinan PCB

    1. Kéngingkeun PCB, sareng catetan heula modél, parameter, sareng posisi sadaya komponén dina kertas, khususna arah diode, transistor, sareng lekukan IC. Langkung saé kanggo nyandak dua gambar tina posisi elemen ku kaméra digital. Ayeuna papan sirkuit PCB janten ...
    Maca deui
  • Pitunjuk perenah desain PCB

    Dina desain PCB gancang, tata ruang mangrupikeun bagian anu penting. Hasil perenah sacara langsung mangaruhan pangaruh kabel, janten tiasa dianggap yén perenah anu wajar mangrupikeun léngkah munggaran desain PCB anu suksés. Aya dua cara perenah, hiji nyaéta tata interaktif, sareng anu sanésna lay otomatis ...
    Maca deui
  • Pangaruh pangaruh tina SMT

    Unsur prosés dasar SMT nyaéta sapertos percetakan Layar (atanapi dispensing) -> dipasang -> (curing) -> cerminan solder -> ngabersihkeun -> tés -> ngalereskeun Nyetak layar sutra: fungsina pikeun nyésakeun témpél solder atanapi iklan. ..
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3