page_banner

wartos

1, Téknik Copy PCB ngagunakeun papan sirkuit cetak multi-lapisan

Ieu tiasa didapet tina struktur épék taméng idéal: lapisan tengah pikeun saluran listrik atanapi taneuh, catu daya anu disegel dina papan, kadua sisi perlakuan insulasi, tiasa ngalir ngalangkungan gangguan anu handap sareng handap henteu mangaruhan masing-masing lain; Lapisan jero didamel tina luas wilayah konduktif, kabel gaduh kapasitansi éléktrostatik anu ageung antara pembentukan papan salinan sirkuit listrik impedansi anu lemah pisan, anu sacara efektif tiasa nyegah radiasi papan sirkuit sareng nampi noise.

SMT-SMD-printed-circuit-board-assembly

2, Téknik Copy PCB taliti milih alat

Pilihan kedah merhatoskeun sepuh komponén, sareng pilih koefisien suhu termal tina papan salinan alat alit. Pikeun sirkuit frékuénsi luhur, kedahna cocog pikeun ngagunakeun pilem pikeun ngirangan radiasi sirkuit. Dina pilihan alat logika, pikeun sacara pinuh ngémutan indikator margin noise na, langkung saé nganggo HTL, upami duanana konsumsi kakuatan, panggunaan VDD ≥ 15V CMOS pantes.

news pic16
news pic17

3, Téknik Copy PCB nyetak papan sirkuit "ground full"

Nalika ngagambar papan sirkuit frékuénsi luhur, salian kandel kawat anu dicitak tina taneuh, papan sirkuit henteu kedah diilikan ku sadaya daérah salaku kawat taneuh, supados alatna langkung caket kana taneuh. Ieu sacara efektif tiasa ngirangan induktansi parasit, sedengkeun legana taneuh tiasa sacara efektif ngirangan radiasi noise. 4, dina papan sirkuit anu dicitak nganggo hiji atanapi dua sisi tina pelat taneuh

 Nyaéta, ku sapotong aluminium atanapi beusi anu napel na circuit board anu dicitak dina tonggongna (permukaan las), atanapi papan cetak anu dicekel dina dua piring aluminium atanapi beusi. Pelat grounding dipasang sacaket mungkin ka circuit board anu dicitak sareng kedah disambungkeun kana (SG) titik dasar anu optimal tina sinyal sistem. Struktur ieu saderhana sareng gampang dilakukeun multi-layer dicetak papan salinan papan sirkuit. Upami anjeun hoyong ngudag pangaruh suprési anu langkung saé, papan sirkuit cetak tiasa dipasang dina kotak logam anu lengkep dijagi, supados henteu ngahasilkeun, entong ngaréspon noise.

news pic18

Léngkah dewan salinan PCB

Léngkah munggaran nyaéta kéngingkeun sapotong PCB, mimiti dina kertas pikeun ngarékam sadaya unsur modél, parameter, ogé tempatna, khususna dioda, arah pipah triple, arah gap IC. Langkung saé pikeun kaméra digital dua gambar ti lokasi. Ayeuna PCB langkung seueur langkung maju dina triode diode, sababaraha henteu merhatoskeun pikeun henteu ningali di luhur.

Léngkah kadua, robih sadayana papan salinan laminasi, timah dina liang PAD teras dicabut. PCB bersih ku alkohol, teras lebet kana scanner, scanner pikeun nyeken nalika peryogi piksel scan anu langkung luhur, supados kéngingkeun gambar anu jelas . Kertas benang bakal luhur sareng handapeun cai rada ngagiling, ngagosok kana pilem tambaga, kana scanner, mimitian PHOTOSHOP, ngetok dua lapisan masing-masing kana modeu warna. Catet yén PCB kedah horizontal malah vertikal, lebet kana scanner atanapi gambar scanning henteu tiasa dianggo.

Léngkah katilu, saluyukeun kontrasna kanvas, kontrasna, bagian pilem tambaga tina sareng sanés bagian tina kontras pilem tambaga, maka tokoh anu mimiti hideung sareng bodas, parios naha garisna jelas, upami henteu jelas, balikan deui léngkah ieu . Upami jelas, bakal salamet pikeun TOP hideung bodas. Format file BMP tina BMP sareng BOT. BMP, upami kapendak masalah grafik ogé tiasa ngalereskeun sareng ngabenerkeun dina PHOTOSHOP.

SCH1
SCH3

Léngkah kaopat, dua format BMP kana file format PROTEL, masing-masing dina mindahkeun PROTEL kana dua lapisan, sapertos dua lapisan PAD sareng lokasi kabeneran dasar VIA, éta sababaraha léngkah sateuacan leres-leres dilakukeun, upami aya penyimpangan , teras balikan deui léngkah 3.Jadi papan salinan PCB peryogi pisan kasabaran, sabab sakedik masalah bakal mangaruhan kualitas sareng nyalin papan saatos pertandingan.

Kalima, lapisan TOP BMP tiasa dirobih janten PCB, ati-ati kana lapisan SILK, lapisan na konéng, maka anjeun dina lapisan TOP ngambah, sareng alat gambar numutkeun léngkah kadua. Saatos draw bakal mupus lapisan SILK. Diulang terang kanggo ngagambar sadaya lapisan.

Léngkah 6, TOP dina PROTEL PCB sareng BOT. PCB dipasang, kana grafik anu aya hubunganana sareng OK.

Léngkah 7, TOPLAYER kalayan printer laser, BOTTOMLAYER masing-masing dicitak dina pilem transparan (rasio 1: 1), pasang pilem dina PCB, bandingkeun kasalahan, upami enya, anjeun parantos réngsé.

A sareng piring aslina papan salinan sami dilahirkeun, tapi éta ngan satengahna réngsé. Tes, uji coba téknologi éléktronik plat salinan sami sareng piring aslina. Upami parantos réngsé. Catetan: upami ngagosok multilayer sareng ati-ati kana lapisan jero, dina waktos anu sami, ngulang léngkah, anu katilu dugi ka daptar kartu gambar salinan anu kalima béda, tangtosna, badé diputuskeun numutkeun jumlah lapisan , panel dobel umum langkung saderhana tibatan dewan salinan multilayer, pelat salinan multilayer rawan alignment, janten board copy prof-sional katingali sareng ati-ati (kalebet hole guide internal sareng hole guide henteu gampang muncul masalah).

 


Pos waktos: Dec-08-2020