page_banner

wartos

Dina IC ngabalikeun sareng nimba kode chip, Shenzhen Sichi Technology Co. LTD. pikeun nyayogikeun jasa ieu:

Analisis cross section IC

Dina rékayasa sabalikna chip, ékstraksi diagram daptar / sirkuit bersih mangrupikeun padamel anu penting pisan. Kualitas ékstraksi daptar bersih sareng kagancangan langsung mangaruhan pagawean tukang, simulasi sareng LVS sareng aspék sanés pagawéan. Téhnologi Sichi dina panilitian téknis jangka panjang parantos hasil nyimpulkeun sakumpulan norma sareng metode praktis, ékstraksi kecepatan luhur kualitas luhur tina sababaraha jinis daptar net sirkuit.

Kalayan FIB di lokasi chip IC khusus pikeun kalintang patempatan, bagian silang tina struktur bahan sareng matéri, analisis titik-tetep tina cacat struktur chip. Ieu tiasa ngabantosan désainer IC pikeun analisis kinerja desain IC.

news pic1
news pic2

Analisis ékstraksi diagram bersih / circuit diagram sareng fungsi logika

Desain tata perenah

Desain perenah mangrupikeun réalisasi fisik logika sirkuit, nyaéta réalisasi produk sirkuit terintegrasi. Téhnologi Sichi dina rarancang sabalikna dumasar kana perenah ékstraksi, prosés ngagantian perpustakaan, prosés prosés anu robih, pamariksaan DRC sareng kalibrasi LVS sareng jasa desain anu sanés.

news pic3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
news pic5

Anggo FBI pikeun ngarobih garis IC

Modifikasi fisik sirkuit chip sareng FIB ngamungkinkeun desainer chip pikeun nguji masalah chip pikeun verifikasi desain anu langkung gancang sareng langkung akurat. Upami aya masalah sareng daérah chip, éta tiasa diasingkeun atanapi dikoréksi ku FIB Area ieu fitur kanggo milarian inti tina masalahna. FIB ogé dina produksi produk akhir sateuacan nyayogikeun sababaraha sampel sareng pilem rékayasa, panggunaan sampel ieu tiasa nyepetkeun waktos produk akhir ka pasar. Ngagunakeun FIB pikeun ngarobih chip tiasa ngirangan jumlah parobihan desain anu teu hasil, Pondokkeun waktos sareng siklus pangembangan. Pikeun chip pikeun ngadekrip konsumén, anjeun tiasa ngarobih garis pikeun ngahontal pangaruh dekripsi.

Dina mikrokontroler, CPLD, FPGA sareng analisis balikkeun sareng kaamanan anu sanés.

Dina mikrokontroler sareng CPLD sareng chip FPGA sapertos analisis sareng uji coba, ékstraksi kode mundur sareng analisis uji kerentanan kaamanan.

news pic7
news pic8

Analisis fungsi logis

Saatos réngsé ékstraksi daptar jaring, sering kedah ngalaksanakeun padamelan sirkuit, sirkuit datar pikeun milah formasi sirkuit struktur hirarki supados ngartos desain sareng téknik desainer desainer, tapi ogé pikeun milarian daptar bersih Tujuanana lepat. Téhnologi Sichi ngalangkungan sababaraha tingkatan modul parantosan sareng analisis, henteu ngan ukur tiasa ngartos sapinuhna desain desain chip sareng katerampilan desain, tapi ogé dina analisa sareng kasimpulan ideu desain canggih dumasar kana réalisasi kamampuan desain nyalira. .

Ayeuna, kusabab panilitian doméstik dina bidang desain sirkuit terpadu analog relatif lemah, analisis chip balik parantos janten seuseueurna insinyur sirkuit terpadu analog dumasar kana sirkuit simulasi anu nyata pikeun ngumpulkeun pangalaman dina cara anu épéktip, desain tibalik IC ngagaduhan janten promosi desain sirkuit terintegrasi domestik sareng sarana anu épéktip.

news pic9
news pic10
news pic11

Pos waktos: Dec-07-2020