page_banner

wartos

Shenzhen Sichi Technology Co., LTD didirikeun taun 2000, mangrupikeun korporasi anu paling kuat sareng berpengaruh sareng usaha na: jasa mandeg tina Majelis PCB, salinan PCB, PCB clone, IC Crack, desain PCB, dekripsi IC, chip tibalik rarancang, pamrosésan SMT, pabrikan PCB, produksi prototipe sareng debugging. Kami ahli dina 1-38 lapisan PCB gancang, pangropéa sareng pamekaran aksésoris sadaya alat médis, sareng alat kontrol otomatis, sareng alat komunikasi sélulér. 

Shenzhen Sichi Technology Co., LTD gaduh langkung ti 100 perangkat lunak sareng ahli pangalaman anu euyeub pikeun chip pikeun dekripsi, IC Crack, MCU unlock, analisis tibalik IC / ASM Code, chip burnish sareng idéntifikasi modél, kloning PCB sareng produksi masal. Kami gaduh anu ngareuwaskeun kauntungan harga sareng tingkat kasuksesan….


Waktos Post: Nov-30-2020