PCB Layout, PCB Copy, PCB tibalik

PCB Clone, PCB fabrikasi, ngolah SMT,

Majelis Déwan Sirkuit dicitak sareng produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

wartos

  • Papan lapisan PCB kapadetan tinggi 28 lapisan

    Diantara perusahaan anu parantos ngawasa téknologi nyalin papan ayeuna, téknologi paling canggih téknologi Shichi ayeuna. Ayeuna, seueur nyalin papan sirkuit pisan "Shanzhai", ngan ukur pikeun ngahontal penampilan Gusti anu bénten, sareng celah fungsina ageung pisan. Sh ...
    Maca deui
  • Sateuacan deciphering chip, urang bakal pinuh ngalakukeun padamelan anu saé dina ngabagi kuli sareng ngarumuskeun prosés pangwangunan produk

    Ayeuna, produk éléktronik robih unggal dinten. Perang harga parantos ngarobih struktur ranté pasokan. Cina ngagaduhan kaunggulan biaya sareng pasar. Nanging, teknologi chip high-end (HDI, kombinasi fléksibel kaku, sareng sajabana), prosés khusus, alat éléktronik otomatis, jsté ...
    Maca deui
  • Ti produk imitasi dugi ka ningkatkeun diskripsi komputer chip tunggal

    Kusabab serangan sengit di pasar mesin Shanzhai di Huaqiang, Shenzhen, padagang Tionghoa parantos langkung sadar kana pentingna desain produk sareng pangalaman konsumsi di pasar domestik. Sateuacanna, ngan ukur ngiringan tiruan penampilan produk, sareng perusahaan palsu sareng nyata, ...
    Maca deui
  • Dekripsi chip mobil hiber

    Urang tiasa ningali sababaraha adegan mobil ngajantenkeun pesawat atanapi speedboat dina sababaraha pilem sci-fi, anu raoseun pisan. Sanaos mobil anu ngalayang dina kahirupan nyata teu tiasa ngagaduhan fungsi pikeun sacara bébas ngaganti bentuk sapertos dina pilem, mobil ngalayang henteu janten impian. Mobil ngalayang parantos janten kanyataan ...
    Maca deui
  • Maca program chip énkripsi

    Cara tradisional maca data tina kartu pinter nganggo deteksi mékanis pikeun nyerang gangguan, anu mangrupikeun bagian beus tina prosesor chip intrusion. Metode serangan ieu kalebet program chip mulihkeun fisik 1: 1 sareng maca langsung program internal ku microprobe. Tangtosna, ieu réa ...
    Maca deui
  • Catetan ngeunaan pembakaran JTAG sareng nyerat FPGA

    Numutkeun bongbolongan anu kuat FAE resmi (Field Application Engineer) Altera, punten perhatoskeun yén antar muka unduh JTAG teu kedah dipasang sareng kaluar sakahayangna, upami sanésna, pin sinyal port JTAG tina chip FPGA bakal rusak. Fenomena: Saatos masalah garis download nyaéta elimina ...
    Maca deui
  • Foxconn séri chip dekripsi

    Chip Fujitsu utami dianggo pikeun produksi kontrol industri, sami sareng konverter frékuénsi, sérver, kontrol lift, kontrol motor, sareng sajabana salaku réspon kana paménta pasar sareng digabungkeun sareng téknologi dekripsi chip salami mangtaun-taun, dékripsi chip Fujitsu sareng decryption komputer Fujitsu tunggal ...
    Maca deui
  • Dewan PCB Shenzhen bakal tetep nyayogikeun dukungan pikeun pangwangunan kandaraan énergi anu énggal

    Saatos pangembangan gancang dina taun-taun ayeuna, Shenzhen parantos janten salah sahiji kota kalayan skala aplikasi panggedena kandaraan énergi anyar di Cina. Tumpukan ngecas anu aya teu tiasa nyumponan paménta, janten direncanakeun ngawangun tumpukan pengisian dina skala ageung. Industri PCB Shenzhen nyarios yén ra ...
    Maca deui
  • Salin PCB mangrupikeun téknologi panaluntikan anu tibalik, sanés niron

    Salin PCB, industri sering disebut salinan PCB, PCB clone, PCB clone, PCB reverse design atanapi PCB reverse R & D. Kanggo PCB copy board, seueur jalma henteu ngartos naon anu PCB copy board, sababaraha urang bahkan mikir yén Papan copy PCB nyaéta Shanzhai. Dina pamahaman sadayana, Shanzhai ...
    Maca deui
  • Papan copy PCB bakal nyumponan kabutuhan pamekaran komérsial Internét pikeun hal-hal

    Anyar-anyar ieu, China Unicom sareng Huawei ngumumkeun yén aranjeunna parantos ngahontal konsensus ngeunaan kerjasama dina dua bidang inovasi "5g" sareng "Internet of zavatra", anu bakal masihan kauntungan pinuh pikeun kaunggulan inovasi bisnisna dina bidangna masing-masing sareng ngamajukeun applica éta. ..
    Maca deui
  • Panilitian téknologi tibalik sareng pamekaran sékundér alat médis high-end

    "Dina 2014, Présidén Xi Jinping kantos nyarios yén lokalisasi alat médis penting pisan. Urang kedah ngagancangkeun prosés lokalisasi peralatan médis luhur, ngirangan biaya ngalangkungan inovasi téknologi, sareng ngamajukeun pangwangunan kontinyu perusahaan lokal. Dina 2015, ...
    Maca deui
  • Deklarasi IC ngajaga ciri merekna nyalira

    Kalayan persaingan internasional anu sengit, raksasa IC dina raraga ngajaga ciri merekna nyalira, desain chip janten langkung rumit. Dina waktos anu sasarengan, pikeun nyegah aksés anu teu sah atanapi salinan program MCU, perusahaan parantos nguatkeun enkripsi chip ...
    Maca deui
12345 Teras> >> Halaman 1/5