PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

warta

  • Kumaha mengklasifikasikan prosés dekripsi dekripsi chip?

    Dekripsi chip disebut ogé dekripsi chip tunggal, dekripsi chip tunggal, dekripsi chip sareng dekripsi IC, tapi sacara ketat, nami-nami ieu henteu ilmiah, tapi aranjeunna parantos janten nami umum.Kami biasa nelepon dekripsi CPLD sareng dekripsi chip dekripsi DSP.MCU mangrupikeun salah sahiji ...
    Maca deui
  • Internét mahluk sareng téknologi semikonduktor saling ngadukung

    Semikonduktor geus maénkeun peran mutlak dina ngembangkeun modernisasi.Urang tiasa ningali kalangkang semikonduktor dina produk éléktronik anu urang anggo.Bisa disebutkeun yen tanpa mecenghulna semikonduktor, urang moal bisa ningali produk calakan ieu ayeuna, komputer kantor urang, hand-in ...
    Maca deui
  • prosés salinan PCB

    PCB mangrupakeun circuit board dicitak tanpa komponén, sedengkeun circuit board dicitak kalawan komponén disebut PCBA.Ieu mangrupikeun prosés salinan papan PCB sareng komponén.1. Nyeken circuit board Catetan: saprak meureun aya komponén patch leutik handapeun komponén badag, nyeken aranjeunna munggaran, anu ...
    Maca deui
  • Naon papan multilayer?

    Papan multi-lapisan pikeun ningkatkeun daérah kabel, papan multi-lapisan nganggo langkung papan kabel tunggal atanapi dua sisi.Papan sirkuit anu dicitak sareng hiji dua sisi salaku lapisan jero, dua sisi tunggal salaku lapisan luar, atanapi dua dua sisi salaku lapisan jero sareng dua sisi tunggal salaku lapisan ...
    Maca deui
  • Analisis masalah mangaruhan kualitas dina PCB Niron

    Salaku Niron PCB ngalibatkeun masalah akurasi Niron dewan, pikeun papan circuit kalawan syarat akurasi tinggi kayaning papan handphone, urang kudu nyalin perenah PCB-precision tinggi.Ku alatan éta, dina prosés scanning, urang kudu milih tur nyetel nilai akurat pikeun scanner, sarta mastikeun akurasi ...
    Maca deui
  • Uncover UAV jeung UAV circuit board

    Reviewing warta dina taun panganyarna, kapanggih yén UAVs ogé geus dijieun loba fokus perhatian publik, "Wang Fuzi diusulkeun ka Zhang Ziyi", "UAV pangiriman hidangan", "UAV pangiriman express" jeung saterusna.Ayeuna widang aplikasi UAV geus diperpanjang ka aeri ...
    Maca deui
  • Pangembangan domestik réduksi ku nyalin PCB

    Kahartos yén dina taun-taun ayeuna, pamaréntah sareng industri langkung seueur nengetan industri robot sabab robot industri tiasa ngulang operasi pikeun waktos anu lami sareng beroperasi dina lingkungan anu bahaya sareng kasar.Sanaos Cina mangrupikeun nagara tenaga kerja anu ageung, kalayan munculna inf...
    Maca deui
  • Saha anu tiasa ngamangpaatkeun "pedang dua sisi" tina salinan PCB?

    Nyalin PCB mangrupikeun industri anu muncul kalayan aplikasi sareng pamekaran rékayasa sabalikna dina hak cipta intelektual domestik.Éta sanés hal énggal di Cina.Mimitina, kusabab ukuran monopoli téknologi anu dilakukeun ku perusahaan antara nagara, seueur perusahaan ngan ukur tiasa nyandak ...
    Maca deui
  • Naon jasa pangolahan salinan papan sirkuit?

    Naon jasa pangolahan salinan papan sirkuit?Seueur jalma masih gaduh kesan kana téknologi ieu dina jaman baheula.Aranjeunna nganggap yén nyalin papan sirkuit mangrupakeun kloning basajan tur baranahan, nu euweuh hartina.Sanajan kitu, kanyataanna, prosés nyalin circuit board ayeuna leuwih museurkeun kana innov ...
    Maca deui
  • Téhnik design PCB pikeun circuit board tilepan

    1. Persiapan saméméh desain saméméh desain, urang mimitina kudu mikir ngeunaan jeung nangtukeun strategi design, ku kituna pikeun panduan Pilihan komponén, prosés Pilihan jeung kontrol ongkos produksi circuit board.Dina hal Si, perlu dilaksanakeun panalungtikan samemehna pikeun ngawangun rarancang atawa d...
    Maca deui
  • Ngabalukarkeun analisis manik tin dihasilkeun dina PCBA gelombang soldering

    Salila soldering gelombang PCBA, spatter solder bisa lumangsung dina beungeut solder jeung beungeut komponén PCB.Hal ieu umumna dipercaya yén lamun uap cai tetep dina PCB saméméh asup ka puncak gelombang, sakali eta kontak solder dina puncak gelombang, éta bakal menguap kana uap gancang dina ti pondok ...
    Maca deui
  • Nyalin PCB pisan ngirangan investasi R&D perusahaan

    Sakumaha urang terang, PCB nyalin greatly ngurangan biaya R & D produk perusahaan, shortens siklus R & D na, sarta nyandak usaha pikeun ngeusian pasar gancang.Pikeun usaha leutik sarta sedeng-ukuran anu geus boga skala jeung kakuatan nu tangtu, nyokot kalungguhan dina nyalin dewan nyaeta panginepan ...
    Maca deui