page_banner

produk

Dekripsi chip LPC suksés

pedaran pondok:

Shenzhen Sichi Technology Co., LTD didirikeun taun 2000. Kami kalibet dina 1-32 lapisan PCB gancang, pangropéa sareng pamekaran aksésoris sadaya alat médis, alat kontrol otomatis, sareng alat komunikasi sélulér. Kami salah sahiji perusahaan anu paling kuat sareng berpengaruh sareng usaha sapertos jasa mandeg tina rakitan PCB, salinan PCB, PCB clone, IC crack, PCB design, IC decryption, chip reverse design, SMT processing, PCB fabrication, prototype prototype sareng debugging.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil

LPC2101 LPC2102 LPC2103 LPC2104 LPC2105 LPC2106

LPC2109 LPC2114 LPC2119 LPC2124 LPC2129 LPC2131

LPC2132 LPC2134 LPC2136 LPC2138 LPC2141 LPC2142

LPC2144 LPC2146

Shenzhen Sichi Technology Co., LTD didirikeun taun 2000. Kami kalibet dina 1-32 lapisan PCB gancang, pangropéa sareng pamekaran aksésoris sadaya alat médis, alat kontrol otomatis, sareng alat komunikasi sélulér. Kami salah sahiji perusahaan anu paling kuat sareng berpengaruh sareng usaha sapertos jasa mandeg tina rakitan PCB, salinan PCB, PCB clone, IC crack, PCB design, IC decryption, chip reverse design, SMT processing, PCB fabrication, prototype prototype sareng debugging. 

Kami nyandak "Kualitas hirup produk, kiridit mangrupikeun jiwa perusahaan" salaku filosofi bisnis, Kami taat pikeun nyayogikeun palanggan kalayan solusi téknis peringkat luhur, produk sareng jasa. Kami tetep kerjasama anu ramah sareng sababaraha perusahaan 500 anu luhur di dunya, lembaga panilitian sareng paguron luhur anu kawéntar.

Jasa kami:

PCB Layout

Rengat IC

Dekripsi chip

PCB sareng PCBA nyalin

Klon PCB sareng PCBA

Majelis PCB

Jasa one-stop PCBA OEM na ODM

PCBA suku cadang / ngagantian / ngalereskeun

• Langkung ti 10 taun pangalaman

• Langkung ti 60 padamelan Sunda sareng D propésional

• Pabrik 1100sq.m skala panggedéna sareng perusahaan paling propésional dina bidang ieu di Cina

• retakan IC: kode mesin sareng 2 chip chip bakal disayogikeun kanggo tés

• Nyalin PCB / PCBA: BOM, PCB sareng SCH dina Protell 99SE bakal disayogikeun

• PCB / PCBA clone: ​​kode mesin, BOM, PCB, SCH sareng 2 papan sampel bakal disayogikeun

• PCBA kami seueur diterapkeun dina: alat-alat médis

• Parabot pangontrol industri

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militér

• Sadaya produk éléktronik

• Sadia kalayan 12 garis sareng sadayana tiasa ngadamel produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT urang tiasa ngadamel: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 50mm /Ukuran minimum QFP: 45 x 45mm

• pitch: 0.3mm

• Ukuran minimum chip: 0201

• Mesin ogé tiasa ngadamel BGA, CSP, LLP, sareng seueur komponén paket anu sanés

• Total kapasitas: 10 juta chip / dinten (dua shift)

• Aya 10 garis M / I (solder gelombang), tilu diantarana pikeun produk RoHS sareng tiasa dilegaan janten tujuh garis

• Komponén M / I (sapertos résistor sumbu, kapasitor sareng dioda) tiasa disiapkeun sacara otomatis

• Ukuran maksimum PCB aranjeunna tiasa ngadamel: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 35mm

• Sadia kalayan genep garis sampeu dina leyuran RoHS

• Sadaya jalur tiasa ngadamel produk alit sapertos MP3, pamuter MP4, sareng telepon sélulér

• Nyayogikeun jasa turnkey sareng prototipe


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami