PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

produk

EPM570 IC muka konci

pedaran pondok:

Dina nyanghareupan produk téknologi luhur, urang kedah tetep diajar kalayan sumanget "mawa prinsip".Urang kedah diajar tina téknologi canggih sareng berinovasi kalayan tekad, sareng nyiptakeun deui dina dasar anu miheulaan.

Bari conforming kana pasar jeung fokus dina ngembangkeun sains jeung téhnologi, Shenzhen Sichi urang R & D departemén salawasna taat kana kapercayaan nyieun nagara kuat ngaliwatan sains jeung téhnologi, sarta terus ngarecah ngaliwatan halangan teknis inti, ku kituna pikeun ngamajukeun kamajuan panalungtikan ilmiah nagara urang jeung ngarevitalisasi industri nasional.Sanggeus taun ngembangkeun teuas, éta geus jadi advokator sarta pamingpin lokalisasi industri tinggi-tech Cina urang, sarta terus promotes ngembangkeun Cina urang ti "dijieun di Cina" pikeun "Cina urang Intelligent Manufaktur".


Rincian produk

Tag produk

jasa kami

Perenah PCB

IC retakan

dékripsi chip

PCB jeung PCBA Niron

PCB jeung PCBA clone

rakitan PCB

PCBA OEM na ODM layanan hiji-eureun

PCBA suku cadang / ngagantian / perbaikan bagian

• Leuwih ti 10 taun pangalaman

• Leuwih ti 60 profésional R sarta D staffs

• 1100sq.m pabrik skala pangbadagna tur parusahaan paling profésional dina widang ieu di Cina

• IC rengat: kode mesin jeung 2 chip sampel bakal disadiakeun pikeun test

• Nyalin PCB / PCBA: BOM,PCB sareng SCH di Protell 99SE bakal disayogikeun

• PCB / PCBA clone: ​​kode mesin, BOM, PCB, SCH jeung 2 sampel dewan bakal disadiakeun

• PCBA kami loba dilarapkeun dina: alat-alat médis

• parabot kontrol Industrial

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militér

• Sadaya produk éléktronik

• Sadia kalawan 12 garis tur sakabéh éta bisa nyieun produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT kami bisa nyieun: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 50mm/Ukuran minimum QFP: 45 x 45mm

• pitch: 0.3mm

• Ukuran minimum chip: 0201

• Mesin ogé tiasa ngadamel BGA, CSP, LLP, sareng seueur komponén pakét khusus anu sanés

• Total kapasitas: 10 juta chip / poé (dua shifts)

• Aya 10 M / I (gelombang soldering) garis, tilu di antarana pikeun produk RoHS sarta bisa dimekarkeun jadi tujuh garis.

• M / I komponén (kayaning résistor sumbu, kapasitor jeung dioda) bisa preformed otomatis

• ukuran maksimum PCB maranéhna bisa nyieun: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 35mm

• Sadia kalawan genep garis nepikeun dina solusi RoHS

• Sadaya garis tiasa ngadamel produk leutik sapertos MP3, MP4 pamaén, sareng telepon sélulér

• Nyadiakeun turnkey na prototipe jasa


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami