page_banner

Parangkat Lunak Pangwangunan

Parangkat Lunak Pangwangunan

Shenzhen Sichi Technology Co., Ltd.fokus kana pamekaran parangkat lunak, lokalisasi parangkat lunak DOS, Modipikasikeun parangkat lunak DOS, parangkat lunak Deciphers DOS, Deciphers dongle, parangkat lunak Deciphers tina Computer Personal Industrial, Modipikasikeun perangkat lunak Komputer Pribadi Industrial, lokalisasi parangkat lunak Komputer Pribadi Industrial. Kami akrab VB, VC, Delphi, C #, Java / J2me, C, C ++, SQL Server, Oracle, NET, PHP, ASP jeung sajabana.

1. Kami minuhan kabutuhan khusus konsumén kami (kasus sareng parangkat lunak khusus), pikeun minuhan kabutuhan anu dirasakan.

2. Urang patepung sababaraha sét poténsial pangguna (kasus ku parangkat lunak komérsial sareng sumber terbuka), atanapi kanggo panggunaan pribadi (élmuwan eGA panginten urang kedah nyerat parangkat lunak pikeun ngajadikeun otomatis tugas saderhana).

3. Pangembangan perangkat lunak anu dipasang. Mangrupikeun ngembangkeun perangkat lunak anu dipasang sapertos anu dianggo pikeun ngendalikeun produk konsumén.