page_banner

Salin Dongle

Salin Dongle

Shenzhen Sichi Technology Co., Ltd.fokus kana pamekaran parangkat lunak, lokalisasi parangkat lunak DOS, Modipikasikeun parangkat lunak DOS, parangkat lunak Deciphers DOS, Deciphers dongle, parangkat lunak Deciphers tina Computer Personal Industrial, Modipikasikeun perangkat lunak Komputer Pribadi Industrial, lokalisasi parangkat lunak Komputer Pribadi Industrial. Kami akrab VB, VC, Delphi, C #, Java / J2me, C, C ++, SQL Server, Oracle, NET, PHP, ASP jeung sajabana.

1. Kami nyumponan kabutuhan khusus konsumén (kasus sareng parangkat lunak khusus), pikeun nyumponan kabutuhan anu ditanggap.

2. Kami patepung sababaraha sét poténsial pangguna (kasus ku parangkat lunak komérsial sareng sumber terbuka), atanapi kanggo panggunaan pribadi (élmuwan eGA panginten peryogi kami nyerat parangkat lunak pikeun ngajadikeun otomatis tugas saderhana).

3. Pangwangunan parangkat lunak anu dipasang. Mangrupikeun ngembangkeun perangkat lunak anu dipasang sapertos anu dianggo pikeun ngendalikeun produk konsumén.