PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Taros Kami

Shenzhen Sichi Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

Kamar 302, Gedong RongXing, Taman FuHao, 168# Jalan Bulong, Jalan Bantian, Kacamatan Longgang, Kota Shenzhen, Guangdong, Cina.

Telepon

+86 189 0285 6696

+86 755 8304 8995

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami