PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Pangwangunan Program Chip

Pangwangunan Program Chip

Shenzhen Sichi Téhnologi Co., Ltd.museurkeun kana ngembangkeun software, localizes software DOS, Modifies software DOS, Deciphers software DOS, Deciphers dongle, Deciphers software tina Industrial Personal Komputer, Modifies software tina Industrial Personal Komputer, localizes software tina Industrial Personal Komputer.Kami wawuh VB, VC, Delphi, C #, Java / J2me, C, C ++, SQL Server, Oracle, NET, PHP, ASP jeung saterusna.

1. Urang minuhan kabutuhan husus customer urang (kasus jeung software custom), pikeun minuhan kabutuhan ditanggap.

2. Urang papanggih sababaraha susunan pamaké poténsial (kasus jeung software komérsial sarta open source), atawa pikeun pamakéan pribadi (Élmuwan eGA bisa jadi kudu urang nulis software pikeun ngajadikeun otomatis tugas mundane).

3. Ngembangkeun software Embedded.Ieu mangrupikeun pamekaran parangkat lunak anu dipasang sapertos anu dianggo pikeun ngontrol produk konsumen.