page_banner

ARM MCU CRACK

1. AT91SAM (Atmel)

AT91SAM (AT91SAM Smart ARM Microcontrollers) mangrupikeun kulawarga chip Atmel dumasar kana mikroprosesor RISC 32-bit ti ARM.

2. STM10F & STM32F (ST)

STM32F - 32-bit ARM Cortex MCUs. STM32F mangrupikeun pondasi kulawarga STM32. Seri STM32F nyayogikeun produk anu saimbang sampurna pikeun aplikasi anu henteu meryogikeun kakuatan low ekstrim. Aranjeunna ngagabungkeun kinerja tinggi sareng periferal kelas munggaran sareng kakuatan-low, operasi voltase-low. Aranjeunna nawiskeun integrasi maksimum dina harga anu tiasa diaksés kalayan arsitektur saderhana sareng alat anu gampang dianggo. Kalayan opat garis, produk STM32F nargétkeun rupa-rupa aplikasi dina pasar industri, médis sareng konsumén.

3. LPC21 (NXP)

Rengat buka konci daptar IC Mcu:

8051 mcu kode muka konci retakan;

CPLD rengat muka konci;

Klon PCB;

Mcu muka konci;

Pakakas konci konci konci laptop;

Chip DSP muka konci;

Rengat Microchip MCU;

ATMEL séri MCU rengat;

Édkripsi Cypress Chip;

Rengat IC Freescale;

Buka konci Silikon IC;

TI IC Code Ékstraksi;

NXP Mcu rengat;

Chip chip Samsung;

Ékstraksi Kodeu Altera IC;

Dallas MCU Code ékstraksi;

Holtek IC rengat;

STC MCU IC muka konci;

SyncMOS MCU rengat;

Serangan IC Winbond;

Ékstraksi Kodeu ST MCU;