PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

ARM MCU rengat

1. AT91SAM (Atmel)

AT91SAM (AT91SAM Smart ARM basis Microcontrollers) mangrupikeun kulawarga chip Atmel dumasar kana mikroprosesor RISC 32-bit ti ARM.

2. STM10F&STM32F (ST)

STM32F - 32-bit ARM Cortex MCUs.STM32F mangrupikeun pondasi kulawarga STM32.Runtuyan STM32F nyadiakeun produk saimbang sampurna pikeun aplikasi nu teu merlukeun kakuatan low ekstrim.Aranjeunna ngagabungkeun kinerja tinggi kalawan périferal-kelas munggaran tur-kakuatan low, operasi-tegangan low.Aranjeunna nawiskeun integrasi maksimal dina harga anu tiasa diaksés kalayan arsitéktur anu sederhana sareng alat anu gampang dianggo.Kalayan opat garis, produk STM32F nargétkeun rupa-rupa aplikasi dina pasar industri, médis sareng konsumen.

3. LPC21 (NXP)

Crack unlock break daptar IC Mcu:

8051 mcu kode muka konci retakan;

CPLD retakan muka konci;

Klon PCB;

Mcu muka konci;

Alat sandi pikeun muka konci laptop;

DSP chip muka konci;

Microchip MCU rengat;

runtuyan ATMEL MCU retakan;

dekripsi Cypress Chip;

Retak IC Freescale;

Silicon IC Muka konci;

TI IC Code ékstraksi;

NXP Mcu rengat;

Samsung chip rengat;

Ekstraksi Kode IC Altera;

ékstraksi Dallas MCU Code;

Holtek IC rengat;

STC MCU IC muka konci;

SyncMOS MCU rengat;

Winbond IC Serangan;

Ekstraksi Kodeu ST MCU;