page_banner

Tentang Kami

Shenzhen Sichi Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2000. Éta mangrupikeun perusahaan anu paling kuat sareng berpengaruh kalayan usaha na di handap ieu: jasa mandeg PCB Assembly, PCB copy, PCB clone, IC Crack, PCB design, IC decryption, chip reverse design, SMT processing, PCB fabrication , produksi prototipe sareng debugging.

Kami ahli dina 1-38 lapisan PCB gancang, pangropéa sareng pamekaran aksésoris sadaya alat médis, sareng alat kontrol otomatis, sareng alat komunikasi sélulér. Shenzhen Sichi Technology Co., LTD. Ngagaduhan langkung ti 100 perangkat lunak sareng insinyur perangkat keras di ahli pangalaman anu euyeub pikeun dekripsi chip, IC Crack, MCU unlock, IC reverse analysis / ASM Code, chip burnish sareng modél idéntifikasi, kloning PCB sareng produksi massal. 

didirikeun dina
ahli
+

Kami gaduh kaunggulan harga anu ngareuwaskeun sareng tingkat kasuksésan. Mahir kana alat médis sareng kaséhatan, alat kontrol industri sareng papan permainan klon. Pangalaman anu euyeub pikeun dekripsi chip, kualitas sareng harga dijamin. Urang tiasa nyayogikeun dukungan téknis éléktronik anu relevan ngamungkinkeun konsumén pikeun mastikeun yén ngalakukeun produk anu saé. Kami salawasna ngajalajah batur moal tiasa ngahontal daérah téknologi, sareng teras-terasan ningkatkeun atribut jasa téknologi kami, pikeun ngabantosan langkung seueur jalma sadar kana impianana dina jangka pondok.

company pic
AI equipment
huiliuhan

Kami difokuskeun daptar Crack unlock break IC:

Rengat chip NEC. UPD78F0515, UPD78F0886, UPD70F3425 jeung sajabana.

ST MCU ékstraksi kode. STM32F103, STM32F105, STM32F207, STM8S103, STM8S003, STM8S903, STM8S105 jsb.

Fujitsu chip muka konci. MB89F202, MB90F462, MB90F562, MB95F136 jeung sajabana.

Serangan IC Kisi. LC4128V, LC4064V, LC4256C, LC4032V jeung sajabana.

Serangan chip Mitsubishi. M30620, M30624, M306N4, M306N5, M30853, M16C10, M16C20 jeung sajabana.

Renesas IC muka konci. HD64F7047F50v, HD64F3672fpvh8, R5F6456, R5F72544, R5F2136, R5F2134 jeung sajabana.

C8051 kode muka konci. C8051F330, C8051F340, C8051F310 jeung sajabana.

CPLD rengat muka konci. XC9572XL, XC9536XL, XC95144XL, XC95288, XC95216 jeung sajabana.

ATMEL séri MCU rengat. AT89C51, AT89S52, ATMEGA8L, ATMEGA16L, ATMEGA88PA, ATMEGA48PA, AT89C2051, AT88SC0104C jsb.

DSP chip muka konci. TMS320F2812, TMS320F2810, TMS320F2815, TMS320F28335, TMS320F2407, TMS320F240 jsb.

Retakan MCU Microchip. PIC16F883, PIC17C44, PIC18F4220, PIC16F1937, PIC16F1936, PIC18F45K22, PIC18F97J60, PIC18F67K22, PIC18F25K20, PIC18F66K80, PIC18F46K22, pic18F14k22-I / ml, PIC18f18 P18F46F

Édkripsi Cypress Chip. CY8C24533, CY8C21534B-24PVXI, CY8C27433, CY8C20346A, CY8C21534B, cy8c3866 jeung sajabana.

Freescale IC rengat. MC95FG6128AL MC56F84452V MC9S08ACS2 QFP44 MC908JL3E DIP28, mc9s08ac32 MC56F8345 MC56F8322 jeung saterusna.

Silicon IC Buka konci. C8051F001, C8051F002, C8051F300, C8051F301, C8051F410 jeung sajabana.

Ékstraksi Kodeu TI IC. MSP430F149, MSP430F1121, M430F5308, M430F1232, M430F5418 jsb.

NXP Mcu rengat. LPC89F932, LPC89F931, LPC89F936, LPC2378FBD144, LPC1114FBD48, LPC2106, LPC2119 jeung sajabana.

Samsung chip crack.S3C9454, S3C9458 jeung sajabana.

Altera IC Code Extraction, EPM7128, EPM3064, EPM7192SQC160-15, EPM240, EPM570t100c5n, EPM1270T144C5N jsb.

Dallas MCU Code ékstraksi. DS2431, DS2432, DS2433, DS1845 jeung sajabana.

Holtek IC rengat. HT46R22 HT49R50A, HT46R64, ht46r48a jsb.

STC MCU IC muka konci. STC89F516, STC89c52, STC90C58RD, STC90C54RD, STC11F60XE, STC11F02E, STC12c5a60s2, STC12C5410AD, STC10F08XE STC10F12XE, STC10F10XE jsb.

SyncMOS MCU rengat. SM8952BW SM59R16G6W jsb.

Serangan IC Winbond. W77E516A40PL 25Q80BV W78E516DDG jsb.

Ékstraksi Kodeu dsPIC DSP

dsPIC30FXXSeries

dsPIC30F1010 dsPIC30F2010 dsPIC30F2011 dsPIC30F2012 dsPIC30F2020

dsPIC30F2023 dsPIC30F3010 dsPIC30F3011 dsPIC30F3012 dsPIC30F3013

dsPIC30F3014 dsPIC30F4011 dsPIC30F4012 dsPIC30F4013 dsPIC30F5011

dsPIC30F5013 dsPIC30F5015 dsPIC30F5016 dsPIC30F6010 dsPIC30F6010A

dsPIC30F6011 dsPIC30F6011A dsPIC30F6012 dsPIC30F6012A dsPIC30F6013

dsPIC30F6013A dsPIC30F6014 dsPIC30F6014A dsPIC30F6015

dsPIC33FXXSeries

dsPIC33FJ128GP206 dsPIC33FJ128GP306 dsPIC33FJ128GP310

dsPIC33FJ128GP706 dsPIC33FJ128GP708 dsPIC33FJ128GP710 dsPIC33FJ128MC506

dsPIC33FJ128MC510 dsPIC33FJ128MC706 dsPIC33FJ128MC708

dsPIC33FJ128MC710 dsPIC33FJ12GP202 dsPIC33FJ12MC201

dsPIC33FJ12MC202 dsPIC33FJ16GP304 dsPIC33FJ16MC304

dsPIC33FJ256GP506 dsPIC33FJ256GP510 dsPIC33FJ256GP710 dsPIC33FJ256MC510

dsPIC33FJ256MC710 dsPIC33FJ32GP202 dsPIC33FJ32GP204

dsPIC33FJ32MC202 dsPIC33FJ32MC204 dsPIC33FJ64GP306

dsPIC33FJ64GP206 dsPIC33FJ64GP310 dsPIC33FJ64GP706 dsPIC33FJ64GP708

dsPIC33FJ64GP710 dsPIC33FJ64MC506 dsPIC33FJ64MC508

dsPIC33FJ64MC510 dsPIC33FJ64MC706 dsPIC33FJ64MC710