page_banner

produk

8 lapisan PCB Klon

pedaran pondok:

Taat kana sumanget katekunan, partisipasi pinuh dina pamutahiran kualitas, terus nyerep téknologi internasional panganyarna, ningkatkeun kualitas produk, minuhan kabutuhan konsumén, dina persaingan pasar anu sengit parantos ditampi ku palanggan, jilid pesen naék taun ku taun .


Detil Produk

Tanda Produk

Jasa kami

PCB Layout

Rengat IC

Dekripsi chip

PCB sareng PCBA nyalin

Klon PCB sareng PCBA

Majelis PCB

Jasa one-stop PCBA OEM na ODM

PCBA suku cadang / ngagantian / ngalereskeun

• Langkung ti 10 taun pangalaman

• Langkung ti 60 padamelan Sunda sareng D propésional

• Pabrik 1100sq.m skala panggedéna sareng perusahaan paling propésional dina bidang ieu di Cina

• retakan IC: kode mesin sareng 2 chip chip bakal disayogikeun kanggo tés

• Nyalin PCB / PCBA: BOM, PCB sareng SCH dina Protell 99SE bakal disayogikeun

• PCB / PCBA clone: ​​kode mesin, BOM, PCB, SCH sareng 2 papan sampel bakal disayogikeun

• PCBA kami seueur diterapkeun dina: alat-alat médis

• Parabot pangontrol industri

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militér

• Sadaya produk éléktronik

• Sadia kalayan 12 garis sareng sadayana tiasa ngadamel produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT urang tiasa ngadamel: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 50mm /Ukuran minimum QFP: 45 x 45mm

• pitch: 0.3mm

• Ukuran minimum chip: 0201

• Mesin ogé tiasa ngadamel BGA, CSP, LLP, sareng seueur komponén paket anu sanés

• Total kapasitas: 10 juta chip / dinten (dua shift)

• Aya 10 garis M / I (solder gelombang), tilu diantarana pikeun produk RoHS sareng tiasa dilegaan janten tujuh garis

• Komponén M / I (sapertos résistor sumbu, kapasitor sareng dioda) tiasa disiapkeun sacara otomatis

• Ukuran maksimum PCB aranjeunna tiasa ngadamel: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 35mm

• Sadia kalayan genep garis sampeu dina leyuran RoHS

• Sadaya jalur tiasa ngadamel produk alit sapertos MP3, pamuter MP4, sareng telepon sélulér

• Nyayogikeun jasa turnkey sareng prototipe


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami