page_banner

produk

12 lapisan salinan PCB

pedaran pondok:

PCB ogé seueur dianggo dina pabrik, pabrik sareng pabrik caket dieu. Industri ieu ngagaduhan alat-alat mékanika kakuatan tinggi, anu disetir ku sirkuit kerja anu gaduh kakuatan tinggi anu ngabutuhkeun arus anu luhur. Pikeun tujuan ieu, lapisan tambaga kandel dilapiskeun dina luhur PCB, anu henteu sapertos PCB éléktronik anu rumit, ngagaduhan arus dugi ka 100 ampere. Ieu penting pisan pikeun aplikasi sapertos las busur, drive motor servo ageung, carjer batré asam-lead, industri militér sareng kabur katun pakean.


Detil Produk

Tanda Produk

Jasa kami

PCB Layout

Rengat IC

Dekripsi chip

PCB sareng PCBA nyalin

Klon PCB sareng PCBA

Majelis PCB

Jasa one-stop PCBA OEM na ODM

PCBA suku cadang / ngagantian / ngalereskeun

• Langkung ti 10 taun pangalaman

• Langkung ti 60 padamelan Sunda sareng D propésional

• Pabrik 1100sq.m skala panggedéna sareng perusahaan paling propésional dina bidang ieu di Cina

• retakan IC: kode mesin sareng 2 chip chip bakal disayogikeun kanggo tés

• Nyalin PCB / PCBA: BOM, PCB sareng SCH dina Protell 99SE bakal disayogikeun

• PCB / PCBA clone: ​​kode mesin, BOM, PCB, SCH sareng 2 papan sampel bakal disayogikeun

• PCBA kami seueur diterapkeun dina: alat-alat médis

• Parabot pangontrol industri

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militér

• Sadaya produk éléktronik

• Sadia kalayan 12 garis sareng sadayana tiasa ngadamel produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT urang tiasa ngadamel: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 50mm /Ukuran minimum QFP: 45 x 45mm

• pitch: 0.3mm

• Ukuran minimum chip: 0201

• Mesin ogé tiasa ngadamel BGA, CSP, LLP, sareng seueur komponén paket anu sanés

• Total kapasitas: 10 juta chip / dinten (dua shift)

• Aya 10 garis M / I (solder gelombang), tilu diantarana pikeun produk RoHS sareng tiasa dilegaan janten tujuh garis

• Komponén M / I (sapertos résistor sumbu, kapasitor sareng dioda) tiasa disiapkeun sacara otomatis

• Ukuran maksimum PCB aranjeunna tiasa ngadamel: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 35mm

• Sadia kalayan genep garis sampeu dina leyuran RoHS

• Sadaya jalur tiasa ngadamel produk alit sapertos MP3, pamuter MP4, sareng telepon sélulér

• Nyayogikeun jasa turnkey sareng prototipe


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami