PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

produk

12 lapisan Médis salinan PCB

pedaran pondok:

Produk éléktronik parantos masihan kontribusi anu saé pikeun industri perawatan kaséhatan salaku alat diagnostik, monitoring sareng terapi.Kalayan ngembangkeun téknologi éléktronik, aplikasi médis alat-alat éléktronik ieu ngembang terus, jadi leuwih efisien sarta intensif, nu ngabalukarkeun possibilities.The anyar taya. Inti alat médis ieu PCB.PCB dina industri médis geus kacida husus pikeun minuhan konstrain unik alat médis.PCB médis ogé bisa dijieun tina substrat fléksibel, anu ngamungkinkeun PCB ngabengkokkeun salila pamakéan, nu penting pikeun duanana alat médis internal tur éksternal.


Rincian produk

Tag produk

jasa kami

Perenah PCB

IC retakan

dékripsi chip

PCB jeung PCBA Niron

PCB jeung PCBA clone

rakitan PCB

PCBA OEM na ODM layanan hiji-eureun

PCBA suku cadang / ngagantian / perbaikan bagian

• Leuwih ti 10 taun pangalaman

• Leuwih ti 60 profésional R sarta D staffs

• 1100sq.m pabrik skala pangbadagna tur parusahaan paling profésional dina widang ieu di Cina

• IC rengat: kode mesin jeung 2 chip sampel bakal disadiakeun pikeun test

• Nyalin PCB / PCBA: BOM,PCB sareng SCH di Protell 99SE bakal disayogikeun

• PCB / PCBA clone: ​​kode mesin, BOM, PCB, SCH jeung 2 sampel dewan bakal disadiakeun

• PCBA kami loba dilarapkeun dina: alat-alat médis

• parabot kontrol Industrial

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militér

• Sadaya produk éléktronik

• Sadia kalawan 12 garis tur sakabéh éta bisa nyieun produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT kami bisa nyieun: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 50mm/Ukuran minimum QFP: 45 x 45mm

• pitch: 0.3mm

• Ukuran minimum chip: 0201

• Mesin ogé tiasa ngadamel BGA, CSP, LLP, sareng seueur komponén pakét khusus anu sanés

• Total kapasitas: 10 juta chip / poé (dua shifts)

• Aya 10 M / I (gelombang soldering) garis, tilu di antarana pikeun produk RoHS sarta bisa dimekarkeun jadi tujuh garis.

• M / I komponén (kayaning résistor sumbu, kapasitor jeung dioda) bisa preformed otomatis

• ukuran maksimum PCB maranéhna bisa nyieun: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimum: (L) 50 x (W) 35mm

• Sadia kalawan genep garis nepikeun dina solusi RoHS

• Sadaya garis tiasa ngadamel produk leutik sapertos MP3, MP4 pamaén, sareng telepon sélulér

• Nyadiakeun turnkey na prototipe jasa


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami