PCB Layout, PCB Salin, PCB sabalikna

PCB Clone, fabrikasi PCB, ngolah SMT,

Dicitak Circuit Board Majelis jeung produksi masal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

banner-112
banner-eer
banner03

Shenzhen Sichi Téhnologi Co. LTD didirikan dina 2000.We aktipitas 1-32 lapisan PCB gancang, pangropéa jeung asesoris ngembangkeun sakabeh parabot médis, alat kontrol otomatis, alat komunikasi mobile jeung saterusna.Kami salah sahiji korporasi pangkuatna sarta boga pangaruh jeung usaha kayaning jasa hiji-eureun tina assembly PCB, salinan PCB, PCB clone, IC retakan, desain PCB, IC dekripsi, chip design sabalikna, processing SMT, fabrikasi PCB, produksi prototipe. jeung debugging.

  • Klon PCB >>

    Shenzhen Sichi Téhnologi Co. LTD didirikan dina 2000.We aktipitas 1-32 lapisan PCB gancang, pangropéa jeung asesoris ngembangkeun sakabeh parabot médis, alat kontrol otomatis, jeung alat komunikasi mobile.Kami salah sahiji korporasi pangkuatna sarta boga pangaruh jeung usaha kayaning jasa hiji-eureun tina assembly PCB, salinan PCB, PCB clone, IC retakan, desain PCB, IC dekripsi, chip design sabalikna, processing SMT, fabrikasi PCB, produksi prototipe. jeung debugging.

  • Majelis PCB >>

    Urang nyadiakeun gancang-péngkolan prototipe, low-volume jeung produksi assembly PCB kalawan permukaan-Gunung (SMT), ngaliwatan-liang (THT) jeung komponén campuran.Kami nawiskeun konci péngkolan (ngan kirimkeun kami file Gerber sareng BOM), kiriman (anjeun nyayogikeun sadaya bagian) sareng sababaraha pilihan mésér komponén pikeun ngabantosan anjeun ngirangan biaya sareng waktos ngantosan.Ladenan prototyping gancang-gancang kami tiasa ngumpul papan anjeun dina 24 jam.Urang tiasa ngadamel kuantitas leutik ogé produksi volume.Sadaya jasa kami aya dina harga anu kompetitif pisan sareng kalayan jaminan kapuasan 100%.

  • Ekstraksi Kode Chip >>

    Shenzhen Sichi Technology Co., LTD. gaduh langkung ti 100 insinyur parangkat lunak sareng parangkat keras dina ahli pangalaman anu beunghar pikeun dekripsi chip, IC Crack, MCU unlock, IC reverse analysis / ASM Code, chip burnish sareng idéntifikasi modél, kloning PCB sareng produksi massal. boga kaunggulan harga ngareureuwas jeung laju kasuksésan, pinter dina alat-alat médis sarta kaséhatan, alat-alat kontrol industri, papan kaulinan jeung saterusna. Pangalaman euyeub pikeun chip dekripsi, kualitas sarta harga dijamin. Urang bisa nyadiakeun rojongan teknis éléktronik relevan ngamungkinkeun konsumén pikeun assured. nu ngalakukeun produk alus. Urang salawasna ngajajah batur teu bisa ngahontal wewengkon téhnologi, sarta terus ngaronjatkeun atribut layanan téhnologi urang, pikeun mantuan leuwih jalma ngawujudkeun ngimpi riches maranéhanana dina jangka pondok ...

  • Desain PCB >>

    Upami Anjeun gaduh schematic atawa gambar a, tapi teu boga waktu atawa alat pikeun ngalengkepan desain, urang tiasa mantuan Anjeun.

    Aya 11 léngkah pikeun prosés desain PCB & aliran kerja anu kami katutup dina pituduh ngarancang pcb.

    Lengkah 1: Finalize Desain Circuit Anjeun

    Lengkah 2: Pilih PCB Design Software

    Lengkah 3: Nangkep Schematic Anjeun

    Lengkah 4: Desain Komponen Footprints - Sakali skématik geus réngsé waktu na ngagambar outline fisik unggal komponén.outlines ieu naon disimpen dina pcb dina tambaga pikeun ngidinan komponén jadi soldered ka dewan wiring dicitak.

  • Pabrik PCB >>

    Kami alus dina deciphering chip hese, 1-32 lapisan PCB clone, perenah PCB, Majelis PCB jeung produksi masal.

    Urang difokuskeun ngahasilkeun PCBA kualitas luhur, sarta pikeun produksi masal urang bakal nawiskeun diskon.Sadaya PCBA gaduh jaman jaminan sataun.

    Upami Anjeun gaduh PCB séjén luhur 6 lapisan, siga 8 lapisan, 10 lapisan, 16 lapisan, 18 lapisan, 28 lapisan, mangga ngahubungan kami, kami alus dina salinan na clone dewan multilayer.Urang ogé skill on decoding chip hésé sakumaha PIC16F1937, PIC16F1936, PIC16F1947, PIC24FJ64, PIC24HJ64, PIC18F25, EPM240, EPM570, EPM1270, STM, LPC, R5FCY, MB, TPC, R5FCY, TMC9 on TMC, TMS, TMC, TMS, SAM, TMC, TMS, TMS, SAM, MC9, SAMEC, MB, TMS.

  • Pangwangunan Program Chip >>

    Shenzhen Sichi Téhnologi Co., Ltd.museurkeun kana ngembangkeun software, localizes software DOS, Modifies software DOS, Deciphers software DOS, Deciphers dongle, Deciphers software tina Industrial Personal Komputer, Modifies software tina Industrial Personal Komputer, localizes software tina Industrial Personal Komputer.Kami wawuh VB, VC, Delphi, C #, Java / J2me, C, C ++, SQL Server, Oracle, NET, PHP, ASP jeung saterusna.