banner01
banner02
banner03

Shenzhen Sichi Technology Co., LTD didirikeun taun 2000. Kami ngiringan 1-32 lapisan PCB gancang, pamiaraeun sareng pamekaran asesoris sadaya alat médis, alat kontrol otomatis, sareng alat komunikasi sélulér. Kami salah sahiji perusahaan anu paling kuat sareng berpengaruh sareng usaha sapertos jasa mandeg tina rakitan PCB, salinan PCB, PCB clone, IC crack, PCB design, IC decryption, chip reverse design, SMT processing, PCB fabrication, prototype prototype sareng debugging…

Kami nyayogikeun prototipeji gancang-gancang, volume handap sareng produksi PCB perakitan nganggo permukaan-mount (SMT), through-hole (THT) sareng komponén campuran. Kami nawiskeun tombol-péngkolan (ngan kirimkeun kami file Gerber sareng BOM), kiriman (anjeun nyayogikeun sadaya bagian) sareng sababaraha jinis pilihan mésér pikeun ngabantosan anjeun ngirangan biaya sareng ngantosan waktos. Jasa prototyping gancang-gancang kami tiasa ngarakit papan anjeun dina waktos 24 jam. Urang tiasa ngadamel jumlah sakedik ogé produksi jilid. Sadaya jasa kami aya dina harga anu kalapa kalapa sareng jaminan kepuasan 100%…

Shenzhen Sichi Technology Co., LTD gaduh langkung ti 100 perangkat lunak sareng insinyur perangkat keras dina ahli pangalaman anu euyeub pikeun dekripsi chip, IC Crack, MCU unlock, analisis tibalik IC / Code ASM, chip burnish sareng idéntifikasi modél, kloning PCB sareng produksi massal. Kami gaduh kaunggulan harga anu ngareuwaskeun sareng tingkat kasuksésan, mahir kana alat médis sareng kaséhatan, alat-alat kontrol industri, papan permainan sareng sajabina. Pangalaman anu euyeub pikeun dekripsi chip, kualitas sareng harga dijamin. Urang tiasa nyayogikeun dukungan téknis éléktronik anu relevan ngamungkinkeun konsumén pikeun mastikeun yén ngalakukeun produk anu saé. Kami salawasna ngajalajah batur moal tiasa ngahontal daérah téknologi, sareng teras-terasan ningkatkeun atribut jasa téknologi kami, pikeun ngabantosan langkung seueur jalma sadar kana impianana dina jangka pondok…

Upami anjeun gaduh skéma atanapi gambar, tapi teu ngagaduhan waktos atanapi alat pikeun ngarengsekeun desain, kami tiasa ngabantosan anjeun. Aya 11 léngkah pikeun prosés desain PCB & aliran padamelan anu urang nutupan dina pituduh desain pcb. Step1: Péréskeun Desain Sirkuit anjeun. Step2: Pilih Software Desain PCB. Step3: Candak Skéma anjeun. Step4: Desain Komponén sidik - Sakali skéma parantos waktos na ngagambar garis fisik unggal komponén. Garis garis ieu mangrupikeun naon anu ditempatkeun dina pcb dina tambaga pikeun ngamungkinkeun komponénna dipasang kana papan kabel anu dicetak…

Kami ahli dina ngartikeun chip hésé, 1-32 lapisan PCB clone, PCB layout, PCB Assembly sareng produksi masal. Kami difokuskeun ngahasilkeun PCBA kualitas luhur, sareng pikeun produksi masal kami bakal nawiskeun diskon. Sadaya PCBA ngagaduhan masa jaminan sataun. Upami anjeun gaduh PCB sanés di luhur 6 lapisan, sapertos 8 lapisan, 10 lapisan, 16 lapisan, 18 lapisan, 28 lapisan, mangga ngahubungi kami, kami saé nyalin papan clon multilayer. Kami ogé ahli dina mérkode chip anu sesah sakumaha PIC16F1937, PIC16F1936, PIC16F1947, PIC24FJ64, PIC24HJ64, PIC18F25, EPM240, EPM570, EPM1270, STM, LPC, R5F, MB, NEC, MC, TMS, CY8C, AT91SAM, TMP

Kami ahli dina ngartikeun chip hésé, 1-32 lapisan PCB clone, PCB layout, PCB Assembly sareng produksi masal. Kami difokuskeun ngahasilkeun PCBA kualitas luhur, sareng pikeun produksi masal kami bakal nawiskeun diskon. Sadaya PCBA ngagaduhan masa jaminan sataun. Upami anjeun gaduh PCB sanés di luhur 6 lapisan, sapertos 8 lapisan, 10 lapisan, 16 lapisan, 18 lapisan, 28 lapisan, mangga ngahubungi kami, kami saé nyalin papan clon multilayer. Kami ogé katerampilan dina…


jasa kami

IC rengat, MCU muka konci, analisis tibalik IC / Kodeu ASM ...

  • one-stop services of PCB Assembly, PCB copy, PCB clone, IC Crack, PCB design, IC decryption, chip reverse design, SMT processing...

    Naon anu urang lakukeun

    jasa one-stop tina PCB Assembly, salinan PCB, PCB clone, IC Crack, PCB design, IC decryption, chip reverse design, SMT processing ...

  • We have a shocking price advantage and success rate. Proficient in medical and health equipment, industrial control equipment and game boards clone...

    Naha Pilih Kami

    Kami gaduh kaunggulan harga anu ngareuwaskeun sareng tingkat kasuksésan. Mahir kana alat médis sareng kaséhatan, alat kontrol industri sareng papan permainan klon ...

  • We always explore others can't reach areas of technology, and constantly improve our technology service attributes, to help more people realize their riches dream in short-term.

    Strategi Kami

    Kami salawasna ngajalajah batur moal tiasa ngahontal daérah téknologi, sareng teras-terasan ningkatkeun atribut jasa téknologi kami, pikeun ngabantosan langkung seueur jalma sadar kana impianana dina jangka pondok.

tentang Kami

Shenzhen Sichi Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2000. Éta perusahaan anu paling kuat sareng berpengaruh sareng usaha na: jasa mandeg tina Majelis PCB, salinan PCB, PCB clone, IC Crack, desain PCB, dekripsi IC, chip desain sabalikna, ngolah SMT, pabrikan PCB, produksi prototipe sareng debugging. Kami ahli dina 1-38 lapisan PCB gancang, pangropéa sareng pamekaran aksésoris sadaya alat médis, sareng alat kontrol otomatis, sareng alat komunikasi sélulér.

tingali langkung